У Чернівецькій області жінка трагічно загинула під колесами автомобіля сьогодні, напередодні Нового року. Це сталося 30 грудня в селі Берегомет Кіцманського району. За кермом автомобіля "ВАЗ-2115" знаходився 61-річний чоловік, який не впорався з керуванням, і в результаті наїхав на 51-річну жінку, мешканку села Валява. Травми виявилися несумісними з життям і потерпіла померла на місці.

В поліції області встановили, що на момент дорожньо-транспортної пригоди її винуватець був тверезий.

За фактом аварії слідчі обласного управління Нацполиции розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди призначено низку експертиз.

Нагадаємо, вантажівка протаранила кафе, дорога залита кров'ю, є загиблі, а постраждалі госпіталізовані. Жахлива трагедія сталася у Хмельницькій області.

Варто нагадати, що в ОАЕ розбився вертоліт, який займався перевезенням рятувального загону в рамках пошукової операції. Про це повідомляє Anadolu. Зараз вже відомо, що в результаті катастрофи загинули всі члени екіпажу. Відомо, що вертоліт перевозив рятувальний загін, який проводив пошукові роботи в районі Джабал-Джі в еміраті Рас-Аль-Хайма. При цьому поки не відома точна кількість людей, що знаходилися на борту у момент аварії. Правоохоронці почали розслідування причин катастрофи.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Напомним раніше повідомлялося, що легковий автомобіль з п'ятьма пасажирами в салоні, рухаючись по трасі Київ-Чернігів, не впорався з керуванням і на повній швидкості врізався у вантажівку. Після сильного удару легковик перетворився на купу металу - рятувальникам довелося зрізати дах. Поліція припускає провину дорожніх служб.

За кілька хвилин до жахливої аварії тут же сталося ще одне ДТП зі слизького шляху відкинуло на дорожній знак "KIA". Водій сміттєвоза, який їхав позаду, вирішив зупинитися, щоб допомогти витягнути машину. Раптом на горі з'явився "Opel", який почав виляти по дорозі, в результаті чого він з розмаху врізався у сміттєвоз.

Нагадаємо, на 12-річного хлопчика зійшла потужна лавина, він пробув під снігом 40 хвилин. Те, що він живий, справжнє різдвяне диво.

Як повідомляв Знай.uа, жахливе ДТП паралізувало трасу Київ-Чернігів: рятувальники відвезли три чорних мішка.

Знай.uа писав, що сім'ю з маленькими дітьми виявили мертвими: моторошна історія перелякала всю Україну.