У мережі показали момент бою на Донбасі українських военнослужающих з російськими окупантами.

Відео опублікували у Facebook на сторінці фонду «Повернися живим».

«Як пройшла новорічна ніч на передовій? Як там діти?», — таке питання дуже часто задають співробітникам фонду. І сьогодні на нього є переконлива відповідь: новорічна ніч на фронті пройшла так само, як і всі інші.

А значить, у бійців не було часу на підведення підсумків — вони перезаряджали зброю і стежили, щоб не закінчувалися патрони.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На відео зображений типовий фрагмент фронтових буднів:

Як пройшла новорічна ніч на передовій

"Як минула новорічна ніч на передовій? Як там хлопці?" - нині це, мабуть, одні з найпопулярніших питань, які отримують співробітники фонду. Відповідаємо: новорічна ніч на фронті минула так само, як і всі інші. У бійців не було часу на підбиття підсумків - їм треба було перезаряджати зброю і пильнувати, щоб не закінчувалися набої. Підтримуйте військових незалежно від пори року та свят. Рятуйте Україну тут: https://goo.gl/b3NZRo Автор відео:Oleksandr Makhov Фонд "Повернись живим"

Geplaatst door Повернись живим op Vrijdag 4 januari 2019

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області сталося зухвале пограбування храму. В Добропіллі 28-річний місцевий житель пробрався в храм і вкрав звідти мощі Георгія Побідоносця, щоб лікувати хвороби. "Правопорушник пояснив, що чув про те, що ці реліквії мають чудодійну силу, саме тому вкрав їх і приніс додому", - повідомляє прес-служба поліції області. Викрадені мощі вилучили в якості речових доказів. Проти чоловіка відкрито кримінальне провадження за наругу над могилою або над тілом померлого.

Як повідомляв портал "Знай.иа", бойовики терористичного бандформування "ДНР" показали справжнє відео з викраденим українським військовим. Інформацію підтвердили в 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригаді. На відео, яке напередодні опублікували терористи, дійсно солдатів бригади. Про це повідомила прес-служба бригади.
"Знай.иа" писав, що польська сторона запропонувала призначити спеціального посла генерального секретаря ООН з питань України. Таку ініціативу озвучив міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович. Крім того, дипломат ініціює зміни нормандського формату. Пропонує змінити учасників нормандського формату, додавши в нього США і ЄС. Польський міністр переконаний, що Німеччина і Франція, вважають, що вони представляють Європу, але Польща так не вважає.