У Дніпрі сталася аварія. Легковик не розминувся з вантажівкою, врезультаті чого постраждали двоє дітей.

ДТП сталося в суботу, 5 січня, повідомляє "Інформатор" .

На перехресті двох вулиць автомобіль марки Peugeot зіткнувся з вантажівкою Mercedes. Травми отримали діти, віком 13 та 14 років.

Правоохоронці заявили, що аварію спричинив водій легковика. Він не побачив або ж проігнорував дорожній знак. Після сильного удару від зіткнення вантажівка влетіла в огорожу приватного будинку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Після інцеденту до Дніпровської обласної дитячої клінічної лікарні доправили двох дітей, які перебували в салоні автомобіля Peugeot. Чоловік, який перебував за кермом Mercedes, не постраждав, інших людей в автівці не було.

Правоохоронці продовжують розслідування ДТП.

Нагадаємо, що страшна аварія на Прикарпатті відправила у лікарню 4 людей та скалічене немовля: поспішали святкувати. Близько 16:30 21-річний водій, керуючи автомобілем "Мерседес Спрінтер", на автодорозі сполученням "Чернівці Стрий-Мамалига" виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем марки "Рено Трафік".

Як повідомляв раніше "Знай.ua", ДТП сталася при виїзді з Донецька: легковий автомобіль злетів у кювет і перекинувся.

Також портал "Знай.ua" писав, що в українській столиці відбулася досить незрозуміла і тривожна аварія. Так, в ніч з 2 на 3 січня на перетині бульвару Шевченка і вулиці Володимирській Range Rover влетів у бік поліцейської Renault Kangoo.