Дівчиною, яку знайшли мертвой у "валізі" в Дніпрі, виявилася студенткою.

Про це повідомляє Информатор.

Загибла навчалася в місцевому коледжі, їй було всього 19 років

Дарині Білоус приїхала в Дніпро з Харківської області і надійшла в місцевий коледж. Дівчина жила в гуртожитку. Вона перебувала під опікою соціальних служб – її батька і матір позбавили батьківських прав.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Новий рік дівчина відзначала в Києві, а 3 січня виходила на зв'язок і повідомила, що їде додому. На наступний день її телефон був відключений.

Зараз йдуть пошуки людей, причетних до загибелі дівчини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що користувачі соцмереж активно обговорюють трагедію, яка шокувала всю Україну: у Вінниці чоловік жахливо розправився зі своєю матір'ю, колишньою дружиною і двома дітьми. Головного підозрюваного, Анатолія Мальца, вже затримали.

Українці намагаються зрозуміти, як у звичайному житловому будинку могло статися таке жорстоке вбивство, а сусіди ніяк на нього не відреагували. Поліція затримала чоловіка за підозрою у вбивстві матері, дружини і двох дітей.

Загиблими виявилися його 63-річна мати, 30-річна дружина і 7-річний син. Трирічна дочка померла в лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у п'ятницю, 4 січня близько 15:00 в сміттєвому баку, розташованому поблизу багатоповерхового будинку виявили валізу з тілом дівчата всередині. Страшна знахідка розташовувалася неподалік житлового будинку на проспекті Героїв. ак заявили в поліції: "Згідно з попереднім оглядом, померла жінка у віці від 20 до 30 років, зараз її особа встановлюється. Також на тілі відсутні видимі сліди насильницької смерті".
"Знай.uа" писав, що в українській столиці сталася моторошна історія. Так на Троєщині у власній квартирі батько знайшов бездиханне тіло свого сина. За інформацією журналістів, інцидент стався 31 грудня. Відомо, що чоловік прийшов до 36-річному синові і знайшов його мертвим. За його словами, син давно приймав наркотики. останнім часом на наркотичні засоби не було грошей, і він почав пити.