Знайшовся свідок моторошного вбивства двох студенток у Харкові.

Про це повідомили турецькі ЗМІ.

Зокрема, повідомляється, що одна із загиблих студенток всього за кілька хвилин до трагедії спілкувалася у по мережі скайп зі своїм другом.

Побачивши новини про загибель дівчат, хлопець звернувся в поліцію Німеччини і дав свідчення.

"Під час розмови у неї в квартирі пролунав дзвінок у двері і я попросив не виключати скайп. Вона підійшла до дверей, відкрила, я почув коротку розмову, потім крик і звуки боротьби. Коли звуки припинилися, Цокмез Гусний Цан увійшов до кімнати, де був включений комп'ютер. Коли він побачив, що скайп включений, то відразу вимкнув комп'ютер", - повідомив хлопець.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також за повідомленнями турецьких журналістів після показань хлопця підозрюваний чоловік визнав свою вину. Відомо, що жорстоким вбивцею виявився колишній хлопець Букет, Цокмез Гусний Цан - його затримали в Туреччині всього через кілька днів після скоєння злочину. Він залишив записку на могилі свого батька в Стамбулі, біля якої був затриманий.

Разом з тим варто відзначити, що 21-річний хлопець, який приїхав з Туреччини в Харків і зарізав двох землячок, залишив записку на могилі свого батька. Там, на кладовищі в Стамбулі, його затримала поліція.

20-річних туркень-студенток медфакультету ХНУ ім. Каразіна - Букет Йилдыз і Зейнеп Хусюнбей - поліція виявила мертвими в орендованій квартирі на вул. Валентиновской кілька днів тому. У обох дівчат було перерізане горло.

Підозрюваний у подвійному вбивстві – Цокмез Гусну Цан прилетів у Харків з Туреччини напередодні Нового року, щоб зустріти його з коханою, але свято закінчилося трагедією.

Після вбивства молодий чоловік сів на літак і полетів до Туреччини. Правоохоронці виявили його на кладовищі, біля могили батька. Перше, що вимовив підозрюваний: "Я не вбивав!" З собою у хлопця був пістолет і ніж. Поліція знайшла на надгробному камені записку.

Там написано: "В цьому світі немає справедливості. Навіть якщо мене посадять на 100 років у в'язниці, все одно я кожен день несу своє покарання". Зміст записки в те, що доля вже покарала його, коли забрала батька. І тюрма - не покарання для нього, тому що він давно вже живе з найгіршим покаранням. У цій записці немає жалю про те, що він убив дівчат", - пояснив студент з Туреччини.

Нагадаємо, копи назвали причину смерті дівчини, труп якої знайшли у валізі.

Як повідомляв "Знай.ua", Інтерпол затримав підозрюваного у вбивстві харківських студенток.

Також "Знай.ua" писав, що страшна смерть українки шокувала навіть копів, такого звірячого вбивства не буває й у фільмах.

З'явились нові подробиці вбивства іноземних студенток у Харкові