В пункті пропуску Медика польські прикордонники затримали мікроавтобус "Iveco" компанії "Укрпошта", в якому виявлена контрабанда.

Про це повідомляє ТСН.

Мікроавтобус безперешкодно минув українську митницю.

Це підтверджує голова Львівської митниці Левко Прокіпчук. За його словами, польські прикордонники знайшли в мікроавтобусі 592 блоку сигарет. Він переконує, що почне розслідування для з'ясування, як контрабанда залишилася непоміченою українськими митниками.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Також направлено клопотання в митні органи Республіки Польщі для отримання допомоги у проведенні перевірки, а саме для з'ясування способів виявлення відповідного порушення", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Росією українському Криму можна з легкістю придбати товари, вироблені в Україні. Хоча офіційно торговельні відносини між материковою Україною і Кримом припинилися ще в 2016 році, де-факто товари українського виробництва продовжують потрапляти і реалізовуватися на півострові. Мінеральна вода, алкоголь, консервація і косметика – все це можна без проблем купити в Криму і після анексії Росією.

Журналісти з'ясували, яким чином продукція українського виробництва потрапляє до Криму, і як до цього ставляться українські виробники.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Федеральне бюро розслідувань США затримало Дмитра Макаренка на острові Сайпан, розташований на Північних Маріанських островах. Його затримали відразу після прильоту, куди він прибув разом з дружиною, неповнолітніми дітьми і батьками. Після затримання його перевезли до Флориди.
"Знай.uа" писав, що загроза вторгнення Росії знизилася, однак охорона кордоні все ще проводиться в посиленому режимі.

Підвищена увага приділяється іноземним громадянам. За словами Слободяна: "Росія тут на першому місці. Заборона на в'їзд чоловікам з РФ знято. Але Держприкордонслужба продовжує проводити контроль другої лінії з усіма громадянами Росії, уточнюючи мета їх візиту в Україну".

Крім цього, громадянам Російської Федерації можуть знадобитися не тільки паспорт, але й підтверджують мету візиту документи.