Ще 5 січня в одному з дворів Херсона знайшли 60-річну жінку без свідомості.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що на той момент вона лежала з явними ознаками струсу головного мозку, переломами передпліччя та численними гематомами. Після прибуття медиків, вона прошепотіла їм певне ім'я та втратила свідомість.

Пізніше виявилось, що при ній не було жодних документів, за допомогою яких вдалося б встановити особу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мешканці будинку також розповіли, що жінка була дуже привітна та постійно співала різні пісні, проте за нею все таки помітили певні психічні відхилення.

Пізніше з'явилася інформація, що поліція її впізнала завдяки соцмережах. А зараз стало відомо, що вона померла в лікарні.

Правоохоронцям вдалося встановити, що 65-річна жінка проживала у Дніпропетровській області, проте у Херсон приїхала провідати власну матір, однак та з незрозумілих причин її не впустила на поріг будинку.

Неадекватність її поведінки може бути викликана інсультом, який не так давно вона перенесла. Смерть поки кваліфікують як нещасний випадок.

Разом з тим варто відзначити, що у Придністровську на Дніпропетровщині чоловік убив власного 8-річного сина в одному з садових товариств, а після повісився на дереві.

Чоловік вирішив поїхати на дачу, взяв із собою 8-річного сина і повідомив про це дружині. Через деякий час обоє перестали виходити на зв’язок, жінка запанікувала та вирішила викликати поліцію.

Коли правоохоронці під’їхали до будинку та оглянули територію, побачили чоловіка повішеним на гілці дерева. Хлопчик знаходився в автомобілі, а поряд з ним стояв балон з невідомим газом. Крани були відкриті, а він не подавав жодних ознак життя.

На місце інциденту прибула слідчо-оперативна група та судмедексперти. Повідомляється, що на тілі хлопчика не виявлено жодних видимих слідів насильницької смерті.

За непідтвердженою інформацією, чоловік, перед тим відправив дружині повідомлення. Проте що саме він написав, невідомо.

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві харківських студенток залишив жахливу записку.

Як повідомляв "Знай.ua", у Вінниці попрощалися з жертвами масової розправи.

Також "Знай.ua" писав, що у Карпатах знайшли лижника, який заблукав на Різдво.

У Дніпрі біля столичного мосту Патона виявили тіло жінки