У Харкові невідомий вранці понеділка, 14 січня, подзвонив в поліцію і повідомив про замінування однієї з елітних шкіл: гімназія №163, що на вулиці Луї Пастера, 330, скасувала заняття, на місці працюють правоохоронці та вибухотехніки. Фахівці досліджують будівлю та територію школи в пошуках небезпечної вибухівки, пише місцеве видання "Місто Х", що висвітлює події в Харкові. Є надія на те, що цей дзвінок – звичайне хуліганство, яких багато, і що школярі зможуть незабаром повернутися до занять.

За інформацією обласного управління Нацполиции, повідомлення про нібито закладену вибухівку у будівлі школи на вулиці Луї Пастера надійшло в поліцію сьогодні в 7:22. Для перевірки інформації на місце виїжджала слідчо-оперативна група Індустріального відділу поліції і експерти вибухо-технічного управління. Експерти оглянули 5834 кв. метрів приміщення і 1000 кв. метрів прилеглої території, евакуювали 120 осіб. Ніяких небезпечних предметів поліцейські не виявили.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що юний підривник "замінував" одеський клуб: не пройшов фейс контроль.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Одессе співробітники правоохоронних органів затримали юного любителя мінувати нічні клуби. Відомо, що інцидент стався в Суворовському районі міста.

За інформацією місцевих копів "мінування" відбулося в ніч з 29 на 30 грудня.

Так, в чергову частину територіального відділу поліції надійшов сигнал про те, що невідомий чоловік погрожує підірвати клуб на проспекті Добровольського. На місці подій працювали фахівці вибухотехнічного управління та підрозділи ДСНС. У закладі та на прилеглій території небезпечних предметів не знайшли.

Напомним раніше повідомлялося, що в українській столиці сталася моторошна історія. Так, в одній з квартир житлового будинку виявили труп молодої жінки, 31-річної Тетяни Романенко. Також відомо, що в квартирі знаходилося ще і тіло її хлопця. Про це стало відомо завдяки повідомленням блогера Влада Антонова в соцмережі Facebook. За інформацією блогера, жінка 22 грудня приблизно о 16.30 вийшла з приміщення "Офисбуда" і не повернулася додому.

Нагадаємо, автомобіль протаранив міжнародний аеропорт: десятки рейсів скасовані, сотні пасажирів опинилися в пастці.

Як повідомляв Знай.иа, неадекватний іноземець накинувся на голову ОУН/УПА: зламана щелепа, забій головного мозку, крововилив.

Знай.иа писав, в Парижі "жовті жилети" зчепилися з поліцією і влаштували справжнісіньке пекло.