У Сумах чоловік кинувся під поїзд. Трагедія сталася сьогодні, 14 січня.

Про це повідомив співробітник Нацполіціі в Сумській області Володимир Кузьменко, пише Голос.UA.

Приміський поїзд "Суми-Смородине" наїхав на людину неподалік медичного центру "Флоріс". На місці події працюють поліція та рятувальники. Чоловіка вдалося врятувати. Його госпіталізували в лікарню.

Нині правоохоронці вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту. Попередньо, розглядається версія самогубства.

У вівторок, 8 січня, в поїзді №136 "Одеса - Чернівці" померла жінка. Вона пішла в туалет і не повернулася. Очевидці стверджують, що 60-річна жінка пішла до вбиральні в одному з вагонів потяга. Вона довго не поверталася та не відповідала на стук у двері туалету. Сусіди по купе викликали провідника, який силою відкрив двері. Жінку знайшли вже без свідомості.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто зазначити, що "Укрзалізниця" через падіння дерева та обрив контактної мережі попередила про можливі затримки пасажирських поїздів, які їдуть у західному напрямку.

Нагадаємо, що в столиці любитель екстремальних розваг просто ліг на рейки. Інцидент стався в столичному метро на станції "Палац спорту" у неділю, 6 січня. Відео інциденту в мережу виклали очевидці.

Раніше "Знай.uа" писав, що у Тернопільській області застряг пасажирський потяг 358Л, котрий прямував за маршрутом з Рахова до Києва. Як відомо, більше чотирьох годин він не міг зрушити з місця.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік зустрів страшну смерть під колесами поїзда: деталі кривавої трагедії тримають під секретом. Затримок у русі потягів не було. Обставини події встановлюються.