У дошку п'яний священик влаштував моторошну ДТП. Відомо, що аварія сталася ще 12 січня, однак інформація про катастрофу з'явилася в соціальних мережах тільки зараз. Копи заявляють, що в крові попа виявили 0,71 проміле.

Про це стало відомо завдяки повідомленням користувачів російських соціальних мереж, пише портал "Політека".

Також є інформація, що ДТП сталася в місті Великі Луки. Винуватцем ДТП був не просто священнослужитель, а завідувач канцелярією Великолукського єпархіального управління, клірик Свято-Вознесенського кафедрального собору Андрій Парфьонов.

Так, перебуваючи за кермом 35-річний священик виїхав на зустрічну і лоб у лоб зіткнувся з Daewoo Nexia, в якій знаходилися три пасажири.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Повідомляється, що в однієї з потерпілих діагностовано закриту черепно-мозкову травму та численні гематоми. Друга дівчина в результаті зіткнення поламала ребра і розтрощила таз. Інформацію про ДТП, яку влаштував п'яний священик, вже підтвердили в регіональному управлінні ДАІ. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Варто нагадати, що шахраї застосували жорстокий прийом до неповнолітньої доньки народного депутата України. До 15-річної дівчини зателефонував аферист і повідомив, що її батьки потрапили в ДТП. Злочинці залишили їй інструкцію, за якою дівчина повинна була передати гроші таксистові, щоб доставити їх з Івано-Франківська в Одесу.

"Телефонний шахрай видурив у доньки народного депутата від Блоку Петра Порошенка Юрія Солов'я близько 140 000 гривень", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адвокат Геннадія Дронова подав клопотання про виклик до суду спеціалістів Дніпровського інституту судових експертиз. Захист фігуранта резонансного ДТП у Харкові хотів уточнити, як вимірювалася швидкість автомобіля Олени Зайцевої. Про це повідомляє УНН. Проте суд відмовив у клопотанні Сергія Перепелиці адвоката Геннадія Дронова.

Нагадаємо, на відео потрапив нахабний водій, який збив на переході жінку з дитиною.

Як повідомляв Знай.uа суд Харкова викликав "старих друзів" Зайцевої: сухій з води не вийти.

Знай.uа писав, потрійне ДТП у Києві: авто розплющило і розкидало по дорозі, фото.