Грузинську столицю струсонуло від страшної трагедії. В результаті страшного інциденту постраждали відразу декілька чоловік, у числі яких була і дитина. У будинку на околиці Тбілісі, в Діді Дігомі, в будинку на вулиці Автанділа стався витік газу, який призвів до потужного вибуху.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, пише портал "Політека".

Мешканці будинку благають про допомогу, так як вибух зруйнував сходи, без яких неможливо покинути будівлю.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"На місці мобілізовано пожежників, рятувальники і швидка допомога. Вони намагаються вивести людей з пошкодженої будівлі. За попередніми даними, в результаті вибуху є постраждалі. Їх доставляють у лікарні", — йдеться у повідомленні.

Як вдалося з'ясувати пізніше, серед постраждалих опинилася чотирирічна дівчинка. Вона померла від отриманих ран. Крім неї загинули ще три людини.

Ще сім людей отримали поранення. Їх направили в лікарню, в яку пізніше приїхала президент Грузії Саломе Зурабішвілі.

"Висловлюю співчуття сім'ям загиблих. Це дуже велика трагедія", — зазначила вона.

Варто нагадати, що в Нью-Йорку підірвали старий міст Tappan Zee через річку Гудзон. Зараз вже відомо, що найважливіше під час керованого вибуху це не заподіяти шкоди новому мосту, який знаходиться зовсім поруч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибуху в сирійському місті Манбідж загинуло 16 людей, ще 20 отримали поранення. Серед загиблих були чотири американські військові, ще троє американців отримали поранення. Про це повідомляє Reuters з посиланням на інформацію американських чиновників. Офіційно дані про кількість загиблих поки не підтверджено.

Нагадаємо, в результаті обстрілу терористами вантажівки ЗСУ постраждали 10 бійців.

Як повідомляв Знай.uа центр Києва у вогні: пожежа перекинулася на величезні території.

Знай.uа писав, на Львівщині дотла згорів магазин.