У київському ліцеї батько одного з учнів побив вчителя фізкультури. Кадри бійки показало керівництво навчального закладу.

Про це повідомляє ТСН.

"Він здоровий дядько, мене підняв, гупнув об спину. Тоді я втратив трошки свідомість на деякий час, збилось дихання", - розповів учитель Ігор Матвієнко.

Конфлікт виник тоді, коли четвертокласник поскаржився батькові на вчителя фізкультури. За словами дитини, педагог кричав на нього та довів його до сліз. Пізніше вчитель вибачився і перед учнем, і перед батьком, однак це не заспокоїло розлюченого чоловіка.Той спершу вдарив викладача на шкільному подвір'ї, а потім добивав за територією ліцею. Зараз вчитель у лікарні, у нього численні гематоми, надрив легенів та струс мозку.

"Встановлено діагноз: cтрус головного мозку, загальна травма грудної клітки, забій грудної клітки, забій легень", - розповів завідувач відділення травматології лікарні швидкої медичної допомоги Віктор Дорош.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Батьки інших учнів стали на захист фізкультурника, вони кажуть, що діти люблять вчителя. Хоча не відкидають, що фізкультурник міг накричати на хлопця, бо той полюбляв бешкетувати.

"У нього день народження був у той день. Можливо, у нього була підвищена якась емоційність. Я не знаю", - припускають вони.

"Я не бачила такого вчителя, який займаючись з дітьми по 2,5 години, потім каже: хлопці, а тепер, поки не всі батьки зійшлися, давайте в футбол швидко. Це реально так. Щоб дітей виманити з секції тхеквандо, треба ще добре померзнути на морозі", - кажуть батьки.

А от дружина чоловіка, який побив фізкультурника, нарікає, що вчитель принижував їх сина перед усім класом, а потім сильно схопив за плече. Це настільки шокувало малого, що він розплакався і зараз потребує психологічної допомоги. Саме сльози сина, за словами дружини, і розлютили чоловіка. Володимиру тепер найближчим часом мають обрати запобіжний захід. Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що дорослі провчили школярів, які не поступилися місцем в маршрутці: урок вийшов жорстоким.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Росії школярі ледь не вбили викладачку.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що в Києві зникла 14-річна школярка Ольга Тетюєва.