У Запоріжжі пасажири маршрутного таксі не дали вийти двом школярам на потрібній зупинці. Так вони вирішили провчити дітей за те, що не потупилися місцем жінці з дитиною.

Інцидент стався у вівторок, 15 січня, пишуть місцеві ЗМІ.

Вранці в салон переповненого маршрутного таксі зайшла жінка з дитиною. Двоє школярів сиділи на пасажирських сидіннях і не збиралися поступатися своїм місцем. Інші ж люди, які також їхали в маршрутці, зробили хлопцям зауваження щодо цього.

Школярі в свою чергу відповіли, що знають свої права й вставати з сидіння не будуть. Тоді дорослі придумали, як "провчити" хлопчаків. Розлючені пасажири просто не випустили дітей на потрібній їм зупинці громадського транспорту.

"Хлопчаки, звичайно, обурювалися, що ми не маємо права, що вони запізняться на урок і все таке, але ми вирішили хоч так їх навчити" , - розповідає очевидець інциденту.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хлопчикам насилу вдалося вийти тільки на наступній зупинці. Водночас в маршрутці не знайшлося людей, які могли б поступитися місцем молодій мамі, і тим самим показати приклад молодому поколінню.

Нагадаємо, що в маршрутного таксі, яке прямувало з окупованої Макіївки до Донецька, на ходу відвалилося колесо. Про це одна з пасажирок повідомляє в соціальній мережі. В коментарях інші користувачі пишуть про те, що такі випадки не поодинокі, і про поганий стан всього транспорту "ДНР".

Також "Знай.ua" писав, що київська маршрутка стала могилою для пасажира: моторошні подробиці. За отриманими даними, загиблими є 61-річний уродженець Західної України.

Як повідомляв "Знай.ua", у Житомирській області відразу три мікроавтобуси потрапили в жахливу аварію і тепер життя людей знаходиться в руках хірургів.