Поліцейські затримали пацієнта столичної лікарні Солом'янського району за підозрою в смертельному побитті сусіда по палаті.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що зловмисник кілька разів дуже сильно вдарив милицею по голові чоловіка, який нібито криками заважав йому спати.

Крім того у Нацполіції зазначили, що повідомлення надійшло близько 6 ранки про виявлення тіла чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

У свою чергу начальник Солом'янського управління поліції Павло Василенко розповів, що вбитий постійно кричав та заважав іншим пацієнтам лікарні відпочивати у нічний час доби.

"За свідченнями свідків, пацієнт криками заважав сусідам по палаті спати. Один з пацієнтів не витримав і кілька разів ударив милицею по голові порушника спокою. Після чого чоловік пішов відпочивати, а вранці лікарі виявили пацієнта без ознак життя", - розповів Василенко.

Відомо, що відразу ж після приїзду правоохоронці виявили іншого учасника конфілкту та затримали його. Підозрюваним виявився 44-річний тернопільчанини, який не має постійного місця приживання.

Разом з тим варто відзначити, що чоловік, на якого в кілька днів тому впала брила льоду, помер у лікарні. Йому було 51 рік.

Мешканець російського міста Брянськ Роман Бєляков помер вранці в п'ятницю, 18 січня. Трагедія сталася в минулий вівторок, 15 січня - у центрі Москви на чоловіка з даху впав лід. Потерпілого госпіталізували в НДІ ім. Скліфосовського з черепно-мозковою травмою, де його прооперували.

Відповідальність за трагедію комунальники покладають на компанію "Дом-Мастер", на балансі якої знаходилася будівля. Водночас представники компанії заявляють, що напередодні події провели прибирання покрівлі від снігу. Однак вичистити нижню частину даху співробітники самостійно не могли і чекали приїзду спецтехніки. Вони заявляють, що позначили небезпечну зону.

Керівництво компанії "Дом-Мастер" готове надати всебічну допомогу сім'ї Романа. Близьким загиблого запропоновано засоби для компенсації перебування в Москві на необхідний період, транспортування в Брянськ і організації похорону.

Правоохоронці порушили за фактом події кримінальну справу про "надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки, що призвели по необережності смерть людини".

Нагадаємо, на Донбасі по звірячому розправилися з українськими солдатами.

Як повідомляв "Знай.ua", двоє сміливців вирвали жертву з лап ґвалтівника, а тепер ризикують сісти надовго.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві багатоповерхівка ледь не злетіла в повітря.

Колишній заступник міністра закордонних справ Польщі про вбивство мера Гданська Павела Адамовича