У Запоріжжі стався жахливий інцидент, який ледь не закінчився трагедією, передає газета "Сегодня". На вулиці Ладозької, що в Бородінському районі міста, зірвався ліфт, поки в його кабіні знаходився дитина. Місцеві жителі пишуть про те, що трапилося в Facebook. Як передають мешканці будинку, нещасливий ліфт обірвався на висоті між п'ятим і шостим поверхом. Життя дитині врятувала система електронного гальмування ліфта.

Автор повідомлення звернув увагу на те, що це не перший подібний випадок. Три роки тому в цьому ж ліфті чоловік отримав травму спини з-за зриву кабіни.

Дивіться: єдиний спосіб вижити у вільно падаючому ліфті

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Львові юні шкуродери навмисне скинули з великої висоти кота заради лайків. Моторошне відео вразило українців.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Однак у мережі з'явилася його частина. Известно, що кілька молодих хлопців піднялися на ліфті на 9 поверх, відкрили вікно і викинули в нього кота.

Небайдужі громадяни з'ясували особистості тих, хто вчинив таке варварство. Один з хлопців зняв і виклав в мережу відео, в якому розкаюється у скоєному.

Нагадаємо, українка перетворила квартиру у в'язницю для тварин. Харків'янка роками тримали в чотирьох стінах зграю собак, а поліція на скарги сусідів не реагувала.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", собака погриз дитину, коли та ходила колядувати. Господиня агресивної тварини не захистила бідну дівчинку.

Також "Знай.ua" писав, що на бездомних цуценят неможливо дивитися без жалю. А особливо на тих, яких ось-ось викинули на вулицю. Так сталося і з цим милим цуценятом. Його господарі виявилися настільки несправедливими і жорстокими, що викинули малюка не просто на вулицю, а в урну.

Крім того, ми повідомляли, що молодого українця знайшли повішеним на пляжі. На трасі в Одесі знайшли труп чоловіка. Припускають, що він наклав на себе руки.

Нагадаємо, пекельна пожежа сталася на Харківщині і забрала життя літнього чоловіка: син бачив, як батько горів.

Як повідомляв "Знай.uа" у Запорізькій області згорів приватний будинок. Чоловік та двоє дітей згоріли живцем, а матір дітей вчинила самогубство. Поліція з'ясувала, що тоді в гостях сім'ї знаходився брат жінки. Третя дитина помер хлопчик 12 років - намагався загасити пожежу, коли прийшов з прогулянки. Хлопець покликав на допомогу. Листоноша, яка проходила повз, допомагала гасити вогонь. Проте до приїзду рятувальників впоратися з вогнем їм не вдалося.