У Житомирській області в одній з військових частин знайшли повішеним військовослужбовця строкової служби.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"21 січня було виявлено тіло військовослужбовця строкової служби без ознак життя. В ході огляду на місці пригоди за участі судово-медичного експерта на тілі не було виявлено ознак насильницької смерті. Попередньо встановлено, що смерть настала в результаті механічної асфіксії", - повідомив заступник військового прокурора Житомирського гарнізону майор юстиції Олексій Рихлюк.

Він заявив, що тіло військовослужбовця направили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, стало відомо про те, що до Києва прибув ще один борт з пораненими бійцями ВСУ, де багато хто з військових у важкому стані. Зараз волонтери активно просять у соцмережах допомоги у небайдужих українців.

Як повідомляв портал Знай.uа бойовики так званої "ДНР" заявили, що захопили в полон бійця Збройних сил України. Як заявили терористи, військовослужбовець сам попрямував у бік їх позицій. Вони стверджують, що нібито підпустили його ближче, після чого зв'язали і взяли в полон.

Станіслав Панченко дійсно є бійцем 58-й ОМПБР, про що підтвердили в прес-службі бригади.

У заяві сказали: "Ми акцентуємо увагу на тому, що, швидше за все, сказані ним слова на відео є результатом психологічного або навіть фізичного тиску шляхом "обробки" військовослужбовця".

Також портал Знай.uа писав, що у суботу, 19 січня, 93 бригада Збройних сил України («Холодний Яр») повідомила, що її бійці збили дрон терористів – «Фантом-4». До нього була прикріплена ВОГ-17 (граната від АГС-17) з причепленим хвостовиком (для балансу в польоті), надрукованим на 3D-принтері.

Не так давно офіцер ЗСУ та Юрій Мысягин публікували кілька відео атак подібних квадрокоптеров на позиції окупантів. Волонтер написав на своїй сторінці, що з допомогою українців забезпечив одне з передових підрозділів ЗСУ таким же квадрокоптером «Фантом 4».