У Суворовському районі Одеси зловмисник поранив з пістолета трьох відвідувачів бару. Про це пише УНІАН.

поліція
поліція

Як повідомив представник Головного управління Національної поліції в Одеській області, увечері 26 січня по лінії "102" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Академіка Заболотного, біля кафе-бару "Забава", чоловік стріляє по відвідувачах закладу. За даними джерела, у чоловіка вилучено пістолет, імовірно, травматичної дії. Унаслідок стрілянини поранення отримали троє відвідувачів кафе.

Чоловіка, який відкрив стрілянину, затримано. Радник начальника регіонального главку Нацполіції Руслан Форостяк підтвердив факт того, що сталося. За його словами, потерпілі доставлені в лікувальний заклад для надання необхідної допомоги. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у п'ятницю, 19 січня, в Херсоні сталася стрілянина в приміщенні газети під час прес-конференції та круглого столу, про що повідомив голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко на своїй сторінці в Facebook.

Невідомі розпилили газ у прес-центрі газети "Новий день", після чого почали стріляти з редакційного коридору у приміщення прес-клубу. Кулі летіли до зовнішніх вікон через внутрішнє коридорне навиліт. Одна з жінок сказала, що те, що ніхто не постраждав, є дивом. Також вона додала, що надихалася газу і ледве вибралася з приміщення.

Організатори звернулися до прес-клубу для проведення круглого столу, так як міська рада нібито був заблокований, хоча спочатку він планувався саме в ній. Про те, що захід спричинить за собою агресію, люди й не підозрювали.

На даний момент копи проводять слідчі дії на редакційному дворі і в приміщенні. Головний редактор Анатолій Жупина повертається в Херсон з відрядження. Як він заявив: "Стрілянина в редакції, побиті вікна, розпорошення газу! Я просто в шоці!".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що аварія на київській трасі закінчилася стріляниною.

Як повідомляв портал "Знай.uа": теракт у сирійському місті забрав життя 16 людей і завдав травми ще 20.

Також "Знай.uа" писав, що харківські поліцейські продовжують пошуки невідомих, які скоїли напад на копа.