Місцеві жителі на окупованих територіях Донбасу покарали нахабного окупанта. Про це повідомляє головне управління розвідки Міноборони України.

Наголошується, що російське командування вимагає від бойовиків постійних заходів з бойової підготовки. Окупанти проводять навчання недалеко від населених пунктів, а часом навіть на їх території через складні погодних умов.

Місцеві мешканці незадоволені постійними тренуваннями воїнів "Л/ДНР", так як це несе безпосередню загрозу їх здоров'ю і життю.

"Так, 23 січня невідомі застрелили з мисливської зброї російського військовослужбовця, який відкрив стрілянину по місцевим жителям. У зв'язку з цим російським окупаційним командуванням передбачено протягом січня провести комплексне вивчення морально-психологічного стану підпорядкованого особового складу. Зокрема, з 28 січня у військах противника починають роботу спеціальні комісії під керівництвом заступників командувачів армійських корпусів з військово-політичній роботі", – повідомляють у розвідці.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Мінські угоди давно продемонстрували свою повну неефективність, тому в Європі запропонували альтернативу.

У повідомленні говориться, що в Організації безпеки і співробітництва в Європі підготували новий план врегулювання конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, українська армія створила корпус і танкову бригаду резерву. Це вже заправлена техніка з екіпажем, тому вона зможе миттєво відреагувати на можливу ескалацію агресії РФ, заявив глава Міноборони.

Як повідомляв Знай. ua, на Донбасі пропав кремлівський посланник. Шукають пожежники, шукає міліція: пропав ватажок "ЛНР".

Знай. ua писав, що ОБСЄ обнадіяла планом "проти Путіна", Україну підтримує весь світ. Мінські угоди себе вичерпали.