У 19:00 у Нововоронцовці Херсонської області біля магазину жителі села побачили однорічного хлопчика - він сидів на землі поруч нетверезої матері.

Про це повідомляє “Херсон Daily”.

Коли поліцейські прибули до магазину, 32-річна мати не могла встати на ноги – настільки була п'яна. Поліцейські викликали «швидку» і відвезли її разом з хлопчиком в лікарню.

Там жінка розповіла, що пішла в гості до подруги, але не розрахувала дозу випитого алкоголю. Коли вона йшла додому з сином, то спіткнулася, впала і вже не змогла піднятися. Маму з дитиною передали родичам, вони забрали їх додому.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На наступний день ювенальний інспектор нагадав матері про батьківські обов'язки. У відповідь жінка сказала, що їй соромно за свою поведінку перед сином та односельчанами. На неї склали адмінпротокол про неналежне виконання обов'язків по вихованню дитини і проінформували про подію службу у справах дітей Нововоронцовської райдержадміністрації.

Як повідомив Ярослав Шанько, начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції, з початку року майже 100 батьків були притягнуті до адмінвідповідальності за неналежне виховання дітей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Вінниччині в одній з приміських електричок пасажири були змушені силою забрати у батьків маленького хлопчика – дитину побили, настільки, що на знімки просто важко дивитися.

У хлопчика залишилися на обличчі страшні гематоми, він просто не міг відкрити очі. За словами очевидиці Ксенії, його госпіталізували на станції Козятин про що вона повідомила у Facebook.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Києві сталася НП: невідомі підстрелили чоловіка прямо посеред вулиці на очах у перехожих.

Увечері 27 січня на вулиці Петра Запорожця у Дніпровському районі поруч з продуктовим магазином сталася стрілянина, в результаті якої в голову був поранений чоловік.

Також "Знай.uа" писав, що поліція відкрила кримінальну справу за фактом побиття школярками 14-річної мешканки села Вишеньки Бориспільського району Київської області.