В Одесі справжній потоп. З'явилася інформація, що ділянка Люстдорфської дороги в районі першої станції опинилася під водою в результаті прориву водопровідних комунікацій.

За інформацією місцевих журналістів, на місці аварії ускладнено рух транспорту. Однак рух повністю не закрили. На місці інциденту працюють співробітники "Інфоксводоканалу", вони вже перекрили водопостачання.

За інформацією журналістів, від водопостачання відключено будинки на Люстдорфській та деяких інших вулицях. Закінчити ремонт розраховують найближчим часом.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"За попередньою інформацією, стався прорив водогону діаметром 600 мм, Ремонтні бригади вже обстежили місце аварії, і перекрили воду. Зараз готуємо матеріали, спецтехніку і приступимо до ремонтних робіт. Точний характер пошкодження зможемо визначити після розкопки. Зазначено на сайті час завершення ремонтних робіт — попередньо, і буде уточнено після розкопки", — уточнили в Інфоксводоканалі.

Як зауважили представники компанії на редакційну пошту порталу, вони вже усунули вказані недоліки.

Варто нагадати, що екологи по всьому світу заявляють, що глобальне потепління неминуче змінює планету. Затоплення населених пунктів не уникнути, Україна також не залишиться такою, якою є зараз. Всього через 80 років Україна може перетворитися на Венецію. В Україні в прогнозовану зону затоплення потрапило 590 населених пунктів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в одному з житлових масивів на Караваєвих дачах комунальники вирішили посеред зими прокладати водопровід до новобудов. Навіть 10-градусний мороз не став для них перешкодою. Місцевим мешканцям пообіцяли, що швидко повернуть зруйновану дорогу і тротуари на місце. Ремонтні роботи відбуваються на вулиці Новопольовій у столиці. Варто підкреслити, що в Києві в минулому році досить часто траплялися аварії на водогонах. Труби прориває і в центрі, і на околицях столиці.

Нагадаємо, страшна трагедія на залізниці обірвала життя українки-красуні.

Як повідомляв Знай.uа комунальники отримали стусана від активістів: нас затопить, поки ви розбираєтеся.

Знай.uа писав, допотопний потяг "Укрзалізниці" не витримав депутатської дупи: скільки криків було.

Затопило 1 станцію Люстдорфської дороги

Geplaatst door Думская ТВ op Maandag 4 februari 2019