У місті Покровськ Донецької області знайшли труп невідомого підлітка. Про це повідомили в прес-службі місцевого відділу Нацполіції.

Тіло було виявлено в ніч на четвер, 7 лютого. За попередніми даними, підліток соврешил суїцид через повішання. Його тіло знайшли на мосту.

Тіло хлопчика виявив сусід, який вранці вийшов на рабоут.

"На вигляд йому було 14-15 років, він був у шльопанцях і куртці. Мабуть, місцевий. Спочатку думали, що він міг бути з сусіднього притулку. Коли туди з'їздили, з'ясували, що ні", - розповів очевидець.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Місцеве ЗМІ "Орбіта" передає, що хлопчик був вихованцем Благодійної організації "Центр допомоги дітям "Отчий дім". Цю інформацію повідомив керівник центру Олексій Каган.

"Це наш хлопчисько, – повідомив Олексій Каган. – Він був нормальним, гарним хлопцем. Дуже шкода, що все так сталося. Приблизно півтора роки тому його повинні були відправити в дитячий будинок. Але оскільки він жив у нашому місті, прийшов до нас в центр. Тим більше що поруч була його рідна школа (ЗОШ №15 – ред.), друзі".

За словами Кагана, увечері хлопчик вибрався з притулку через вікно й подався у невідомому направлянии.

Раніше повідомлялося, що 5 лютого о 13.30 жінка випала з вікна багатоповерхового будинку на вул. Харківських дивізій в Харкові.

Про це повідомляють у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

На місці працює слідчо-оперативна група. Інформацію про подію зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень громадян.

Нагадаємо, у місті Миколаїв із мисливського карабіна розстріляли чоловіка і дружину.

Раніше Знай.uа повідомляв, нещодавно завершилося досудове розслідування у справі Катерини Бабкіної, яка втопила у Києві рідних дітей.

Також Знай.uа писав, у Росії в кубанській станиці Ільска злочинець скоїв вбивство двох пенсіонерів-гомосексуалів. Підозрюваний у вбивстві дав свідчення, слідство називає пріоритетною версією злочину "гомофобію".