У центрі Одеси, в квартирі знайдено тіла трьох молодих людей у ​​віці 18-29 років.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Наразі вже відомо, що поліція виявили чоловіків 1989, 1994 і 2000 років народження, які нібито проживають на території Одеської області.

Варто відзначити, що за попередніми висновками експертів чоловіки загинули від отруєння невідомою речовиною.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

При цьому місцеві ЗМІ зазначили, що молоді люди померли від передозування наркотиками.

"Судячи з характерним слідах на тілах, загиблі були ін'єкційними наркоманами. Але смерть наступила саме від нюхальних наркотиків, велика кількість яких знайшли поряд з тілами", - сказав співрозмовник видання.

Разом з тим варто відзначити, що смерть відомого російського репера Децла (Кирила Толмацького) змусила тисячі артистів та фанатів згадати про того, хто здавалося б відійшов у минуле давно.

Трагедія нарешті помирила батька із сином, як би це не звучало, але Олександр Толмацький усвідомив свою помилку, тільки коли його не стало. Та Децл був не один, хто пішов занадто у рано (у 35 років). Згадаємо й інших зірок, котрі померли молодими, та почнемо все ж із Тлумацького.

У Москві, в ритуальному залі ЦКБ рідні та шанувальники прощалися з Децлом, який раптово помер у віці 35 років після концерту в Іжевську.

Причина смерті музиканта залишається нез'ясованою. У нього зупинилося серце - але чому? Швидка приїхала дуже швидко, але реанімація не допомогло.

Avicii

За ним досі сумують фанати по всьому світу. Avicii помер у 28 і причину так і не назвали, хоча кілька років тому він перестає виступати через проблеми зі здоров'ям.

Avicii, він же Тім Берглінг, страждав від гострого панкреатиту. Хвороба загострилася через надмірне вживання алкоголю.

Через проблеми зі здоров'ям у 2016 році музикант відмовився від виступів. Одного разу Avicii сказав в інтерв'ю:

"Пияцтво стало для мене буденною справою, але одночасно робити турне й пити неможливо, тому що просто зламаєшся". Зірка електронної танцювальної музики заробляв під час турне 250 тисяч доларів за ніч.

Честер Беннінгтон

Через півроку після трагічних подій особняк фронтмена групи Linkin Park Честера Беннінгтона в престижному районі Палос Вердес Естейтс сім'я музиканта вирішила здати в оренду.

За місячне проживання в будинку площею близько 4000 квадратних метрів з п'ятьма спальнями, вітальнями, величезною терасою і басейном ріелтори просять 8,8 мільйона доларів.

Нагадаємо, Децл був українцем і ненавидів Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", лікар з 20-річним стажем виявився вампіром-розчленовувачем з фальшивим дипломом.

Також "Знай.ua" писав, що очевидець розповів про останні хвилини життя Децла.

У Полтаві демонстративно спалили наркотиків на майже 2 мільйони гривень