У російському аеропорту Домодєдово сталася надзвичайна подія. Літак врізався в щоглу освітлення.

Зазначається, що пілот не впорався з керуванням через ожеледицю на смузі. Салон був сповнений пасажирів. Про інцидент інформує російський телеграм-канал Mash.

"У середу ввечері, 6 лютого, о 20:03 рейс Тюмень - Москва авіакомпанії АТК Ямал, повинен був приземлитися в столичному аеропорту. Приземлитися - приземлився, але вже на землі командир втратив можливість управляти судном. Пілот швидко зрозумів, що звичайні гальма тут не спрацюють, тому екіпаж спробував застосувати додаткову мульку: реверс тяги обох двигунів в максимальному режимі. І теж не допомогло," - йдеться у повідомленні.

Втримати літак не вдалося, то ж його занесло і він врізався в щоглу. Повідомляють про пошкоджені закінцівки і предкрилок правого напівкрила.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Відзначається, що внаслідок інциденту ніхто не загинув, а також немає постраждалих. У салоні літака на момент зіткнення було 63 людини.

Нагадаємо, у четвер, 7 лютого, стало відомо про катастрофу російського військового літака у Венесуелі.

У повідомленні йдеться, що у Венесуелі в ході військових навчань розбився бойовий вертоліт Мі-35 російської зборки. У результаті інциденту постраждали п'ятеро людей. Вони були доставлені в лікарню з численними травмами.

Поки що невідома кількість членів екіпажу на борту, причину катастрофи також поки що приховують.

Як повідомляв раніше Знай.ua, наймолодший в'язень Кремля серед полонених українських моряків, військовий Андрій Ейдер в ув'язненні міг заразитися дуже страшною хворобою - гепатитом.

Також Знай.ua писав про те, що бойовики Путіна, засуджені в Україні за участь на війні у Донбасі, благають Кремль обміняти їх на українських політв'язнів.