Пасажир U6‐893 розповів подробиці, як літак екстрено сів у Волгограді.

Рейс “Уральських авіаліній” U6-893 з Москви в Дубай був змушений екстрено сісти у Волгограді через масове погане самопочуття пасажирів. Ілля Бриндер, який летів на цьому рейсі, поділився деталями інциденту.

За словами Іллі, минуло 40 хвилин після зльоту з Домодєдово в Дубай і пасажири стали погано себе почувати. У них були розширені зіниці і відчували нестачу кисню, задихаючись. Стюардеси панікували, а командир літака вирішив екстрено посадити судно у Волгограді.


Після екстреної посадки на борт піднялися відразу п'ять бригад “швидкої” разом з поліцією. Два пасажира було відвезено до лікарні, решті допомогли на місці. Також з рейсу була знята силами поліції п'яна пасажирка. Вона буянила, вживала в салоні алкоголь і кидалася на екіпаж. Після цього персонал авіарейсу розсадив пасажирів по різних місцях, щоб центральна частина салону залишалася вільною.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Як каже Ілля, стало погано людям, які сиділи на місцях з 21 по 26 ряд. Він абсолютно впевнений, що причина нездужання не в отруєнні. Оскільки погано стало одночасно п'ятьом людям.

“Лікар сказала, що це сталося внаслідок гіпоксії. Можливо розгерметизувався салон”, — говорить Ілля Бриндер.

Нагадаємо, Конкурент "Мрії" готовий до першого зльоту: що відомо про нового рекордсмена

Американці випробували новий двухфюзеляжный транспортний літак компанії Stratolaunch Systems — Stratolaunch Model 351. Даний апарат найбільший літак у світі. Як би це не було сумно, але він перевершує за розмахом крил український Ан-225 "Мрія".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" В Україні з'явиться лоукост мрії: Мілан і Рим за € 45

У березні 2019 року з міжнародного аеропорта "Харьков" можна напряму дістатися до столиці Італії – міста Рим. Крім того, з'явиться повідомлення з ще одним великим італійським містом – Міланом.

Також Знай.ua" писав про те, що Два путінських бомбардувальника зіткнулися над морем, рахують жертв: ось це "міць" Росії