У канадській провінції Квебек у результаті потужної пожежі загинули 3 людини. Відомо, що пожежа почалася в підвалі будівлі і на першому поверсі, після чого вогонь охопив всю будівлю.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Montreal Gazette.

За інформацією журналістів, пожежа почалася в підвалі будівлі і на першому поверсі, після чого вогонь охопив всю будівлю. Зазначається, що в будівлі не спрацювала пожежна сигналізація, тому жителі не відразу дізналися про пожежу. Щоб врятуватися від вогню люди вистрибували з вікон.

Рятувальники, які прибули на місце події, виявили на 3-му поверсі будівлі людей і евакуювали їх. Рятувальники в свою чергу повідомляють, що в результаті пожежі загинули 3 людини, ще 14 людей з різними травмами, серед яких опіки різного ступеня і переломи, були доставлені в лікарню.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Варто нагадати, що у Хмельницькій області сталася НП: прямо під час руху загорівся пасажирський мікроавтобус. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій. НП сталася біля села Голозубинці Дунаєвецького району. На момент прибуття рятувальників вогнем були охоплені моторний відсік та салон автомобіля.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на вулиці Льва Толстого 9 лютого автомобіль марки Renault Megane вилетів на тротуар і врізався в терасу ресторану Pastateca. Аварія сталася приблизно о 15 годині. За словами свідків, Renault підрізав автомобіль Audi, який проїжджав повз.

Нагадаємо, страшна пожежа охопила гуртожиток, є постраждалі.

Як повідомляв Знай.uа у Києві знайшли труп чоловіка, який загинув за дивних обставин: кадри 18+.

Знай.uа писав, жахлива пожежа на Дніпропетровщині забрала життя українців: деталі трагедії.