На Херсонщині жінка разом з двома знайомими була затримана при спробі вбивства колишнього чоловіка.

Зловмисники були затримані біля будинку, де проживає колишній чоловік, якого хотіли вбити заради наживи.

"Троє підозрюваних – колишня дружина 1989 року народження та двоє її знайомих 1988 та 1980 років народження – планували чоловіка зарізати, розчленувати його тіло і закопати рештки. Після чого зловмисники планували забрати всі цінності з будинку жертви і зникнути", – кажуть у поліції.

Проте поліція дізналася про замах. Всі підозрювані затримані до того, як встигли скоїти злочин. Порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

Нагадаємо, Дитина вистрілила в обличчя вагітної матері: грався з пістолетом "як батько"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В американському Сіетлі сталася шокуюча трагедія, пов'язана з необережним поводженням зі зброєю.

Про це пишуть американські ЗМІ, передає Рoliteka.

З повідомлення випливає, що трагедія сталася в американському місті Сіетл. Вагітна місцева мешканка було госпіталізовано з вогнепальним пораненням після того, як в неї вистрілив її власний 4-річний син.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Молоду співачку при надії вбили прямо на сцені: відмовлялася встати

Молоду співачку застрелили прямо на сцені під час її виступу. Спочатку 24-річну жінку принизили, а після жорстоко і холоднокровно вбили.

Відомо, що інцидент стався на весіллі в місті Ларкана, в Пакистані. Там співачка Саміна Самун виступала перед гостями в якості запрошеної артистки.

Жінка сиділа на стільці і співала. Тоді один з гостей наставив на виконавицю пістолет і наказав встати і танцювати, а не співати сидячи. Але Саміна відмовлялася встати.

За інформацією правоохоронців, жінка була вагітна і перебувала на 6 місяці вагітності.

Також Знай.ua" писав про те, що На Донеччині знайшли повішеним сироту: не витримав життя в дитячому будинку

У місті Покровськ Донецької області знайшли труп невідомого підлітка. Про це повідомили в прес-службі місцевого відділу Нацполіції.

Тіло було виявлено в ніч на четвер, 7 лютого. За попередніми даними, підліток соврешил суїцид через повішання. Його тіло знайшли на мосту.