У Миколаєві чоловік зателефонував у міліцію за номером "102" і погрожував підірвати девятиповерховий будинок. На місце виїхали рятувальники, вибухотехніки, правоохоронці, аварійна бригада рятувальників і "швидка". Про це передає місцеве видання "Новини N".

Інцидент стався вдень у середу, 13 лютого. Як виявилося, поліції зателефонував мешканець цього будинку. Він стверджував, що перерізав трубу газопроводу.

Коли копи прибули на місце виклику з квартири заявника чувся виразний запах газу. Після затримання з'ясувалося, що труба дійсно була пошкоджена.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За попередніми даними, чоловік знаходиться в стані наркотичного та алкогольного сп'яніння. Рятувальникам довелося евакуювати черещ його дії мешканців двох під'їздів.

Як повідомляють місцеві жителі, зловмиснику близько 40 років і він проживає зі співмешканкою. Сусіди підозрюють, що він вживає наркотики.

Раніше повідомлялося, що в спальному районі Києва через сусідку, яка збирає у себе вдома мотлох, ледве не згорілась багатоповерхівка. Жінка хотіла заварити чай, внаслідок чого загорілися розкидані біля плити речі. Пожежникам вдалося швидко ліквідувати полум'я, перекривши газ, - пише "Сьогодні".

Звичайно інші мешканці оббивають пороги різних інстанцій, звертаються зі скаргами в поліцію, проте наші правоохоронці лише розводять руками.

Оскільки в багатоквартирному будинку існує безліч проблем і ризиків, українцям радять застрахувати свою власність.

Експерти відзначають, що в основному українці страхують саме ремонт. Оскільки через затоплення найчастіше страждають. І саме цей випадок найчастіше є страховим. Крім того, можна застрахуватися на випадок, коли таким поганим сусідом випадково опинитеся ви і вам доведеться відшкодувати збитки.

Нагадаємо, у вівторок, 12 лютого, близько 20:20 у Львові прогримів потужний вибух.

Раніше Знай.uа повідомляв, що під Києвом громадянин Грузії, тікаючи від поліції, здійснив ДТП, в якій одна людина загинула, ще одна отримала травми.

Також Знай.uа писав, жителі Донецька у соціальних мережах повідомляють про потужні вибухи.