У житловому будинку на півдні Стокгольма прогримів вибух.

Про це повідомляють західні ЗМІ.

За попередніми даними, врезультаті вибуху загинула одна людина. Жертв може бути більше, зараз на місці працюють рятувальні служби, всі деталі зясовують правоохоронці.

У місцевій поліції поки не підтверджують повідомлення про те, що причиною НП могло стати вибуховий пристрій. Мешканців прилеглих будинків евакуювали. Територія оточена рятувальниками і поліцейськими, повідомляє місцеве видання

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Можливо, відпрацював якийсь місцевий Усама", - коментують автори посту в Telegram-каналі.

Додамо, ще одна трагедія сколихнула Ліон (Франція). Днями в результаті вибуху загинули мати і дитина. Ще чотири людини потрвпили до лікарні з опіками та отруєнням чадним газом.

А в суботу, 26 січня, в Саратовській області (Росія) стався вибух у кафе. У підсумку, 35 людей постраждали під час НП. За попередніми даними, причиною вибуху став газовий балон, від якого працювала плита в закладі.

Також в результаті вибуху газового балона постраждали відвідувачі кафе у центрі Парижа. Потужний вибух налякав цілий район.

Нагадаємо, у Дніпрі спалахнуло кафе відвідувачами, є жертви.

Невідомі закидали популярний заклад з відпочиваючими коктейлями молотова, будівля вмить загорілась. В результаті спалаху постраждали три людини - жінки отримали опіки рук.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Греції в суботу, 2 лютого, прогримів вибух у ресторані міста Каламата на півострові Пелопоннес.

Також Знай.ua писав, що в українській столиці стався страшний інцидент. Так, в мікрорайоні Бортничі на вулиці Євгена Харченко на третьому поверсі, в одному з житлових будинків, сталося загоряння.

Дивіться: Вибух у Львові розігнав відвідувачів різдвяного ярмарку