У четвер зранку, 14 лютого, на Харківщині сталася моторошна ДТП.

поліція
поліція

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

У повідомленні йдеться, що під Харковом біля селища Рогань сталася масова ДТП за участю чотирьох автомобілів.

Як зазначається, аварія сталася близько 8:30 ранку у четвер, 14 лютого. Автомобілі Volkswagen Transporter, Kia Rio, ВАЗ 2113 та ще одна невстановлена машина перекинулися на дах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За попередніми даними, унаслідок аварії одна людина загинула.

Наразі всі обставини ДТП встановлюються, ймовірно, причиною зіткнення стала ожеледиця.

Под Харьковом перевернулось 4 автомобиля на расстоянии 100 метров ⠀ ДТП произошло неподалёку посёлка Рогань. Детали происшествия устанавливаются, предположительно причиной аварии стал гололёд. ⠀ Будьте аккуратны, ребятки😬

Geplaatst door Харьков City op Donderdag 14 februari 2019

Нагадаємо, історія з Оленою Зайцевої триває вже два роки. З того самого моменту, коли відбулося масштабне дорожньо-транспортна пригода у Харкові.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Адвокат Зайцевої Євген Мельниченко заявив, що його підзахисна не може бути визнана винною.

"В результаті ДТП за участю Зайцевої загинули шість осіб, ще шестеро є потерпілими. Чому я в такому разі вважаю Зайцеву невинною? Тому що ми повинні чітко розмежовувати правила дорожнього руху при 286 статті кримінального кодексу, які мали наслідком загибель людей", - повідомив адвокат.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Зайцевій і Дронову загрожує 10 років в'язниці. Таке покарання вимагають потерпілі у смертельній ДТП в 2017 році.

Зайцева та Дронов
Зайцева та Дронов

Про стало зрозуміло зі слів адвоката Лариси Матвєєвої в Facebook.

Адвокат каже, що 10 років – максимально можливий термін для статті, за якою звинувачують винуватці аварії. Спочатку потерпілі просили 10 років для Дронова і довічне для Олени Зайцевої, але це незаконно.

“Я погоджувала дане питання з потерпілими, інтереси яких уявляю. Їх думка зводилася до того, що якщо б можна було дати Зайцевій довічно, а Дронову 10 років, ми б про це говорили, але за законом 10 років — максимальний термін для цієї статті, тому ми просили 10 років кожному, саме через тяжкость наслідків, особливо для моїх потерпілих”, – підкреслює адвокат.

Також Знай.ua писав про те, що трагічна ДТП зі смертельним результатом сталася в Овідіопольському районі.