Нещодавно на Дніпропетровщині у селі Вербки Павлоградського району відвернули трагедію, внаслідок якої могла загинути літня жінка.

82-річна мешканка села Вербки намагалась спалити себе заживо, проте її врятували. Причину установили і вона шокує - жінка не могла себе прогодувати. Як пояснили односельчини пенсіонерки, вона не могла за собою доглядати і голодувала, бо не могла себе забезпечувати, а пенсії не вистачало.

На місце події приїхала карета швидкої допомоги , яка і госпіталізувала потерпілу в реанімацію. Наразі подробиці трагедії встановлюються.

Нагадаємо, подібний інцидент стався 13 лютого, проте там могло загинути більше людей. Українець намагався підірвати будинок за борги по комуналці. У відділення поліції надійшов дзвінок. Виявилося, що житель Миколаєва закрив себе в квартирі дев'ятиповерхового будинку і включив газові конфорки. Чоловік сказав, що не хоче жити і дає шанс оперативникам знайти місце події. Проте пізніше зневірений чоловік повідомив адресу свого місця перебування.

Правоохоронці миттєво відреагували і негайно прибули на місце події разом з працівниками кінологічної, вибухотехнічної служби і зі швидкою допомогою. Зі слів правоохоронців, в будинку був явний запах газу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До речі, ні для кого не секрет, що такі витівки можуть стати фатальними для багатьох людей, точніше для всіх мешканців будинку.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у Києві на вулиці Межигірській біля метро "Контрактова площа" сталася пожежа. Горіла будівля Міністерства фінансів. НП почалася вранці, о 07:37, про подію негайно повідомили ДСНС, які оперативно виїхали на виклик. У зв'язку з пожежею з будівлі евакуювали людей – їх там перебувало 20 осіб. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС і прес-секретар служби Світлана Водолага.

Також Знай.ua писав, що Харків паралізувала моторошна аварія, 4 машини - ущент. У четвер зранку, 14 лютого, на Харківщині сталася моторошна ДТП. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

У повідомленні йдеться, що під Харковом біля селища Рогань сталася масова ДТПза участю чотирьох автомобілів.