В результаті вибуху, який стався під час розмінування боєприпасів в Донецькій області в суботу, 18 лютого загинув працівник ДСНС Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Також відомо, що від вибуху постраждали двоє співробітників поліції.

Наразі вже відомо, що на виїзді з одного населеного пункту оперативники поліції виявили схрон зброї та боєприпасів до неї. Відразу ж було прийнято рішення про його ліквідацію, проте у ході знешкодження боєприпасів вони здетонували.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"На виїзді з села Нетайлове Ясинуватського району слідчо-оперативна група поліції виявила в нежитловому будинку схрон боєприпасів. При знешкодженні небезпечних предметів співробітниками ДСНС стався вибух. Сапер загинув на місці. Поліцейські з осколковими травмами за вказівкою Голови Нацполіціі спрямовані санавіацією до Дніпра", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що у результаті вибуху загинув 48-річний співробітник ДСНС, який був родом з Донбасу.

Разом з тим варто відзначити, що спостерігачі СММ ОБСЄ на окупованому Донбасі у своєму останньому звіті розповіли про візит цікавих осіб на території так званий "ЛДНР".

Зокрема, за інформацією міжнародних спостерігачів ще 6 лютого до Донецька з території РФ на чорних позашляховиках прибули невідомі особи.

Відомо, що їх супроводжував цілий корртеж із проблисковими маячками. Всі транспортні засоби пройшли через кордон в напрямку України і заїхали за головну будівлю у Донецьку. Номерні знаки транспортних засобів в СММ ОБСЄ не помітили.

Більше того вже 8 лютого зі сторони територій підконтрольних українському урядові прибула група автомобілів, які у прискореному порядку пройшли прикордонний контроль. Відзначається, що всі три позашляховики мали номерні знаки Республіки Південна Осетія. Йдеться про чорну “Тойота-Ленд крузер” з номерними знаками № 001 РРР і ще одну чорну”Тойота-Ленд крузер” також з проблисковими вогнями і номерними знаками № 100 РРР. Всі три автомобілі виїхали в напрямку Російської Федерації.

Нагадаємо, Клімкін анонсував нові санкції проти Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", Меркель перестала сперечатися про Донбас і визнала найстрашніше.

Також "Знай.ua" писав, що Мюнхенська конференція з безпеки на три дні збере лідерів націй.

Як бойовики використовують Крим? | Донбас.Реалії