Недалеко від українсько-польського кордону в селищі Заріччя Львівській області, сталася страшна аварія. Так, авто влетіло в старий недіючий прикордонний пост. В результаті ДТП загинуло дві людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на прес-службу обласної поліції.

За інформацією журналістів аварія сталася ввечері 16 лютого. Водій авто Volkswagen Passat не впорався з керуванням, вилетів у кювет та в'їхав у недіючий пост прикордонної служби. В результаті зіткнення загинули двоє пасажирів автомобіля віком 27 і 46 років, водій в реанімації.

В даний момент співробітники правоохоронних органів вирішують питання про відкриття провадження і встановлюють детальні обставини аварії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Варто нагадати, що в ніч на 17 лютого на Новоірпінській трасі водій Renault не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу, потім пішов у кювет і перекинувся. Інцидент стався близько 02:30. Автомобіль рухався у напрямку до міста Ірпінь. За словами власника машини, який знаходився на передньому пасажирському сидінні, швидкість авто була не більше 90 кілометрів на годину.

поліція
поліція

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці придумали цікавий спосіб ловити злочинців. Про це у своєму блозі розповів політолог та історик Олександр Палій. У Вінниці правоохоронці ловлять злочинців за допомогою відеокамер. Також він зазначив, що люди в прямому ефірі можуть допомагати правоохоронцям ловити злочинців. Він написав, що в минулому році у Вінниці таким способом було розкрито 7 вбивств, і що за статистикою, кожна камера ловить одного злочинця і близько 20 правопорушників.

Нагадаємо, на Львівщині зловили впливового наркобарона: мільйони текли через міжнародний канал.

Як повідомляв Знай.uа під Миколаєвом перекинувся КамАз і все навколо стало жовтим: відео незвичайної ДТП.

Знай.uа писав, у Слов'янську вибухнула багатоповерхівка, є постраждалі.