У Харкові згорів автомобіль, який перебуває у користуванні співробітника Генеральної прокуратури. Про це повідомляють в правоохоронних органах.

У повідомленні йдеться про те, що автомобіль Ford Fusion належав жителю міста Харків. Авто було припарковане поруч з житловим будинком на проспекті Науки в місті Харків. Вночі 3 березня, з невідомих поки причин загорівся автомобіль. Вогнем був пошкоджений моторний відсік та салон авто. Правоохоронці мають підозру, що це був підпал. Але остаточно причини загоряння встановлює слідство.

Було розпочато досудове розслідування за ст. 194 КК України (умисне пошкодження або знищення майна).

Нагадаємо, що Три мікроавтобуси зіткнулися під Житомиром: деталі страшної катастрофи. На автодорозі Київ-Ковель, що на в'їзді в Коростень, Житомирської області сталася моторошна ДТП з участю трьох мікроавтобусів. За інформацією поліції вранці водій одного з автомобілів, рухаючись в напрямку міста скоїв зіткнення з іншим автомобілем, у результаті чого відбулося ще одне зіткнення з іншим транспортним засобом, за кермом якого був 21 водій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що У Києві підірвали авто Турчинова: з'явилися перші кадри. В результаті вибуху є постраждалі. В ЗМІ з'явилася інформація, що цей автомобіль може належати секретаря РНБО Олександра Турчинова.Про це пише "Інформатор" з посиланням на власні джерела в оточенні чиновника. Відзначається, що саме на цьому автомобілі Турчинова не раз помічали.

"Знай.uа" повідомляв, що У Львові живцем згоріли кілька десятків осіб: страшні пожежі.У Львові та області з початку 2019 року відбулося дуже багато страшних пожеж. За два місяці нового року загинули кілька десятків людей.

Варто нагадати, що Киянин живцем згорів у власному авто. У Києві в районі Виставкового центру сгорел автомобіль "Газель", рятувальники виявили в ньому тілом чоловіка. Зараз вже відомо, що 15 грудня близько 23:40 оперативний штаб рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на одній із столичних вулиці.