На Київщині загинуло п’ятеро осіб, ще одну людину доправили до лікарні. Смертельна аварія сталась у селі Яблунівка.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"8 березня о 2 год. 48 хв. у с. Яблунівка Макарівського району водій легкового автомобіля не впорався з керуванням та з’їхав в кювет, внаслідок чого загинуло 5 осіб та 1 особу госпіталізовано до лікарні", - йдеться у повідомленні.

На місце моторошної події прибули рятувальники оперативної групи ДСНС, які дістали тіла з понівеченої машини.

Пізніше представники Нацполіції повідомили, що керманич ВАЗ виїхав на узбіччя та на шаленій швидкості, не впоравшись з управлінням транспортного засобу, врзався у дерево.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"В результаті ДТП 27-річний водій та четверо пасажирів, молоді хлопці, віком 19-20 років та 16-річна дівчина, від отриманих трав загинули на місці аварії", - підкреслили правоохоронці.

Нагадаємо, за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, за рік в

Більше мільйона людей щороку гине на дорогах - ВООЗ
аваріях на дорогах гине 1,35 млн людей, або в середньому близько 3 700 летальних випадків щодня.

Нагадаємо, українці звернулися до президента Петра Порошенка та вимагають переглянути норми покарання водіїв, якщо у ДТП винні пішоходи.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, захист одного з винуватців смертельної ДТП у Харкові Геннадія Дронова склав апеляційну заяву.

В апеляції присутні більше 30-ти пунктів.

Головна претензія — чому суддя Віктор Попрас дозволив змінити один з пунктів обвинувального акта в ході судового розгляду.

Раніше портал Знай.ua писав, що на Вінничині юний мажор намагається уникнути відповідальності за криваву ДТП, яка сталась 2 березня. Місцеві жителі переконані, що поліція покриває винуватця страшної аварія, яка забрала життя жінки-двірника.

Дивіться: Аварія та їх найчастіші причини