У Вінницькій області набирає обертів скандал. Місцеві жителі вважають, що поліція намагається зам'яти справу мажора, який став винуватцем страшної аварії. Відомо, що смертельна ДТП відбулася у Вінницькій області ще 2 березня.

Так, авто Toyota на смерть збило 50-річну жінку-двірника, яка займалася прибиранням біля узбіччя неподалік від пішохідного переходу. Машина, що збила жінку, належить підприємцю з Хмільника — Олегу Будковському. Однак у день трагедії за кермом перебував не він, а його 20-річний син, пише портал "Політека".

Місцеві журналісти стверджують, що в момент аварії водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. При цьому в поліції стверджують, що явних ознак алкогольного сп'яніння він не мав. Крім того, незабаром після аварії почали поширюватися чутки про те, що жінка нібито сама кинулася під колеса, на що її знайомі запевняють, що такого не могло бути.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Місцеві жителі стверджують, що водій раніше вже неодноразово попадався на порушенні правил дорожнього руху. Люди побоюються, що справу намагаються "зам'яти". Ця ситуація нагадала багатьом про резонансну ДТП у Харкові за участю Олени Зайцевої.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що захист засудженого на 10 років Геннадія Дронова, якого суд визнав винуватцем смертельної ДТП на вулиці Сумській в Харкові, склав апеляційну заяву. Про це стало зрозуміло зі слів адвоката водія Сергія Перепелиці. В апеляції присутні більше 30-ти пунктів. Головна претензія — чому суддя Віктор Попрас дозволив змінити один з пунктів обвинувального акту в ході судового розгляду.

Нагадаємо, Зайцева втекла через "ЛНР" в Білорусь.

Як повідомляв Знай.uа прощальна лотерея: у Львові тінь провини за вбивство хлопця впала на копів.

Знай.uа писав, справу Зайцевої розгорнули на 180 градусів: ще ж можна домовитися.

Дивіться відео по темі: