У центрі Львова п'яний візник кінної прогулянкової карети скоїв аварію на дорозі і намагався втекти з місця злочину. Про це повідомив координатор ГО "Варта-1" і депутат Львівської міської ради Іван Зінкевич в Facebook.

Кучер тікав вулицями міста і створював потенційну загрозу водіям і пішоходам.

Зінкевич розповів про те, що аварія сталася в суботу, 17 березня близько 20:10 у самому центрі міста – на проспекті Свободи.

"Кучер карети навіть не думав гальмувати на пішохідному переході, щоб дати людям пройти. Зі слів свідків, він був п'яний і створив аварійну ситуацію на пішохідному переході, після цього влаштував ДТП з автомобілем Lanos і втік, продовжуючи створювати аварійні ситуації", - повідомив депутат.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На даний момент немає інформації про те, чи були в ній на момент аварії пасажири. Крім того, в поліції ніяк не коментують обставини цієї аварії і не дають інформації про те, затримали кучера чи ні.

Geplaatst door Igor Zinkevych op Zaterdag 16 maart 2019

Раніше повідомлялося, що за даними патрульної поліції області, 11 березня надійшла інформація про те, що водій в стані сп'яніння сів за кермо автомобіля Chery.

Наголошується, що прямуючи на місце правопорушення інспектора поліцій помітили автомобіль, який був вказаний в орієнтуванні. Правоохоронці відразу ж спробували зупинити автомобіль, проте водій неадекватно відреагував на вимогу поліції і почав тікати.

Нагадаємо, в Харкові поліцейська влаштував смертельне ДТП. Медики боролися за життя літнього чоловіка кілька днів.

Як повідомляв Знай. ua, в Одесі Mersedes на шаленій швидкості збив пішохода і врізався в дерево. В Одесі легковик збив чоловіка і влетів у дерево, пішоходу відірвало ногу.

Знай. ua писав, що чоловік озброївся мачете і влаштував бойовик прямо в центрі Києва. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.