На Дніпропетровщині власник євробляхи жбурнув бойову гранату а поліцейських. В результаті, є поранені.

Про це повідомив на сторінці в Facebook глава Національної поліції України Сергій Князєв.

Інцидент стався під Дніпром, у неділю, 17 березня.

граната

На прохання надати для перевірки документи водій "евробляхи" кинув у поліцейських гранату.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як розповів Князєв, водій на машині з єврономерами бойову гранату кинув у співробітників поліції, після того, як ті зупинили транспортний засіб для перевірки.

Інцидент стався в місті Вільногірськ близько 12-ти годин.

євробляха

вибух

"Поліцейські групи реагування зупиняють місцевого жителя на автомобілі з "євробляхами". На прохання надати для перевірки документи в поліцейських летить граната. Вибухом одного поліцейського поранили, напарник миттєво реагує, і зловмисник не встигає висмикнути чеку на другий гранаті", - написав глава Нацполіції.

Проти зловмисника правоохоронець застосував табельну зброю. Нападника було поранено. Поліція затримала зловмисника. наразі всі обставини з'ясовуються.

скрин/Facebook

Нагадаємо, чергова "Зайцева" на шаленій швидкості влетіла в зупинку з людьми.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, жахлива трагедія сколихнула Харківщину. Син випадково підірвав матір гранатою під час гучного святкового застілля.

Раніше портал Знай.ua писав, що на Луганщині в окупованому путінськими головорізами селищі Пархоменко бойовик так званої "ЛНР" Олександр "Муравей" Коротєєв поповнив ряди не доблесної "бригади 200".