Легковий автомобіль на повній швидкості влетів у зупинку, на якій в цей час стояли люди і чекали на громадський транспорт.

Дорожньо-транспортна пригода (ДТП) сталася сьогодні вранці, 14 березня, на одній із зупинок громадського транспорту міста Волгограда в Росії. Машиною в момент аварії керувала студентка місцевого вищого навчального закладу. Вона не впоралась з керуванням та вилетіла на зупинку. Про це повідомляється на сайті ГУ МВС по Волгоградській області.

В повідомленні місцевої поліції говориться, що 23-річна дівчина 7:50 ранку (5:50 за Києвом) керувала автомобілем KIA Rio. На площі Леніна вона скоїла наїзд на зупинку громадського транспорту. За первинною інформацією студентка заснула за кермом. В результаті ДТП постраждала молода дівчина. Її доставили з черепно-мозковою травмою у лікарні. Первинна перевірка не виявила в крові дівчини-водія алкоголю.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також раніше повідомлялося, що з'явилася провокаційна інформація про те, що винуватець кривавої аварії на Сумській у Харкові Геннадій Дронов може опинитися на волі. Цікаво, що в резонансну справу по даній аварії, в результаті якої загинули 6 людей і ще п'ятеро отримали важкі травми, може втрутитися президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що трагічно відома автоледі Олена Зайцева не буде сидіти 10 років за гратами, всупереч справедливим очікуванням родичів жертв кривавого ДТП у Харкові. Їй, а також другого винуватця катастрофи, Геннадію Дронову, істотно скоротили тюремний термін, передає видання Политека. Про зміни у судовому рішенні і про своєму особистому погляді на вирок Зайцевій розповідає адвокат "мавпи з гранатою" Юлія Козир.

Нагадаємо, родичі жертв ДТП у Харкові притиснуть до стінки дружків Зайцевої.

Як повідомляв Знай.uа, на Київщині поліція затримала п'яного слідчого ДБР: на ногах не тримався, а за кермо сів.

Знай.uа писав, обвинувачені у вбивстві двох міліціонерів вийдуть на свободу: нардепи допомогли.