У Чугуєві Харківської області на військовому аеродромі впав вертоліт.

Про це повідомив представник харківського регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Дмитро Чалий.

За словами Чалого моторошна аварія сталась через відмову системи управління при посадці на непідготовлену територію. На момент падіння на борту вертольоту перебували двоє осіб, курсант та діючий льотчик.

Загиблих в результаті події немає, при цьому представник Міноборони відмовився надати інформацію про наявність чи відсутність травм у військових.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що німецький турист опублікував кадри падіння військового вертольота Мі-8 в Киргизстані, на якому він летів разом з восьми туристами.

Камера GoPro, яка була причеплена у нього на голові, зафіксувала момент аварії від початку до кінця. Крах стався в липні 2018 року в районі гори Хан-Тенгрі. Пілот літаючої машини зіткнувся з проблемою посадки на льоду біля базового табору і врізався в стінку.

Нагадаємо, пілот вертольота у США ледь не зіткнувся з дуже незвичайним об'єктом. За словами пілота, він упевнений в тому, що бачив інопланетну літаючу тарілку, яка пронеслася повз його повітряне судно. За словами вельми досвідченого пілота санітарної авіації його вертоліт Mercy Air зустрівся з НЛО над Лас-Вегасом ввечері 16 березня.

Як повідомляв "Знай.ua", в Іспанії розбився легкий літак, рятувальники заявляють про дві жертви. Дві людини стали жертвами падіння легкого літака в ста кілометрах від Мадрида. Рятувальники регіону Кастілья і Леон повідомляють, що два загиблих були пасажирами літака, який вилітав з місцевого аеродрому.

Також "Знай.ua" писав, що у результаті аварії військового вертольота на території розташування миротворчої місії ООН на кордоні Судану і Південного Судану загинули три людини. Відомо, що на борту вертольота знаходилися 23 людини. Три члени екіпажу загинули, ще 10 осіб постраждали, троє з них перебувають у критичному стані.

Бойко зустрічався з Медведєвим для впливу Росії на вибори в Україні - Огризко про вибори