Пілот вертольота у США ледь не зіткнувся з дуже незвичайним об'єктом. За словами пілота, він упевнений в тому, що бачив інопланетну літаючу тарілку, яка пронеслася повз його повітряне судно.

Про це повідомляють американські ЗМІ.

За словами вельми досвідченого пілота санітарної авіації його вертоліт Mercy Air зустрівся з НЛО над Лас-Вегасом ввечері 16 березня.

НЛО

Чоловік говорить, що зміг розглянути об'єкт детально, оскільки у нього були окуляри, які дозволяли чудово бачити в темряві. Він спостерігав, як НЛО летить на вертоліт, а потім різко відвертається і уникає аварії. Про свою пригоду пілот відразу ж доповів диспетчерській службі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Найбільше пілота здивував той факт, що радар вертольота зовсім не відреагував на НЛО, хоча він завжди розпізнавав літаючі об'єкти завдяки радіолокаційним хвилях. Повідомляється, що НЛО знаходився на висоті більше двох тисяч метрів від землі. На даний момент випадок аналізують досвідчені американські уфологи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Даніель Двору – астроном-любитель і мисливець за аномальними проявами родом з Тель-Авіва, Ізраїль. Йому вдалося зловити дивний таємничий об'єкт під час прямої трансляції в Facebook. Це сталося нещодавно – 13 лютого 2019 року. В ефірі Даніель спостерігав за Місяцем і космічним простором. Він ніяк не очікував побачити НЛО. Раптово з верхньої частини екрану у напрямку вниз пролетів непізнаний літаючий об'єкт.

Скептики можуть подумати, що це звичайний супутник, але Даніель спростовує цю здогадку:

"Якщо б це був супутник, я б побачив, як сонячні панелі відображають Сонце. Але цього не було. Таємничий об'єкт знаходився на відстані не менше 50 кілометрів від нашої планети".

Нагадаємо, після викрадення НЛО хлопець прокинувся з унікальною здатністю: так у світі не вміє ніхто.

Як повідомляв Знай.uа пасажир з борту літака зняв таємничий гігантський підводний об'єкт.

Знай.uа писав, чоловік розповів про зустрічі з прибульцями: вони прочитали мої думки і викрали мене.