В Іспанії розбився легкий літак, рятувальники заявляють про дві жертви.

Дві людини стали жертвами падіння легкого літака в ста кілометрах від Мадрида.

Передає Associated Press.

Рятувальники регіону Кастілья і Леон повідомляють, що два загиблих були пасажирами літака, який вилітав з місцевого аеродрому.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Аварійні служби попередив свідок, який зауважив, що падає з неба літаків.

Причину аварії розслідують.

Варто нагадати, що Над територією Росії пролетів американський військовий літак Boeing OC-135B. Політ пройшов з метою спостереження.

Про це повідомляє "Голос Америки".

Boeing OC-135B з бортовим номером 61-2670 пролетів в ніч з 22 на 23 лютого в рамках Договору з відкритого неба. Повідомляється, що цей політ став першим з листопада 2017 року.

За словами прес-секретаря Пентагону Джеймі Девіса, довга перерва між польотами пояснюється напруженістю, яка виникла в американо-російських відносинах.

Зазначається, що Договір з відкритого неба був підписаний у Гельсінкі 24 березня 1992 року представниками 23 держав - членів ОБСЄ. Росія ратифікувала договір у травні 2001 року.

2019 рік для України буде насиченим не тільки в плані майбутніх виборів – заплановано 6 масштабних навчань із залученням іноземних військ, які передбачають допуск в країну до 8 тисяч солдатів з різних країн НАТО.

Тактичні навчання із залученням армії протягом всього 2019 року. Всього в кампанії беруть участь до 13 000 солдатів (від США - до 1,5 тисячі осіб, у 3-х літаків і вертольотів, від інших країн НАТО - таку ж кількість). Навчання проходять на Яворівському полігоні у Львівській області.

Нагадаємо, У США зазнав моторошне аварії Boeing: не вижив ніхто

В суботу, 23 лютого, в США на південному сході штату Техас розбився вантажний літак Boeing 767, що належав авіакомпанії Atlas Air.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" В Україні відкриють регіональні аеропорти: літаком замість автобуса

Також Знай.ua" писав про те, що Пасажирка рейсу Київ-Берлін жорстоко знущалася над співробітницею аеропорту: "Ти що, кончена?"