У школі в селі Маяки Одеської області розпилили газ, скоріш за все - перцевий. У результаті інциденту постраждали 36 дітей.

Цю інформацію повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я України.

"26 — у легкому стані отримали меддопомогу амбулаторно. 10 — у стані середньої тяжкості госпіталізували до Біляївської центральної районної лікарні. Їхнє життя поза загрозою". йдеться у повідомленні МОЗ

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше ми писали, що у приміщенні київській середній школі №139 виникла пожежа. За попередніми даними на одному з поверхів школи загорілася електропроводка. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook видання dtp.kiev.ua.

Школа знаходиться в Шевченківському районі за адресою: Татарський провулок, 1.

Повідомляється, що в класі для молодших учнів на 3 поверсі загорілася електропроводка. Всіх дітей зі школи евакуювали. На місці працюють надзвичайники.

"Зі слів свідків, загорілася проводка на в одному з молодших класів на 3 поверсі. Всіх дітей евакуювали. На місці працюють бійці ДСНС", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що в одній зі столичних шкіл змушують читати учнів про те, що Зеленський шкідливий для України. Відповідний пост з'явився в Facebook Євгенія Плинского.

школа
школа

"Хочете треш? Сьогодні в одній зі шкіл Київської області вчителька історії змусила учня 10 класу читати вголос перед класом текст про "Шкідливість Зеленського для України!". До цього, на минулому тижні, та сама вчителька проводила про це усну лекцію. Дитина читати відмовилася, сфотографувала текст і відправила батькам які зв'язалися зі мною. Готуємо сюжет", - пише Плинский.

Як повідомляв портал Знай.uа, у канадській провінції Квебек у результаті потужної пожежі загинуло 3 людини. Відомо, що пожежа почалася в підвалі будівлі і на першому поверсі, після чого вогонь охопив всю будівлю.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві хлопчик без куртки плавав на крижині на Русанівському каналі. Місцеві жителі помітили юного екстримала і викликали рятувальників. Співробітники ДСНС прибули на місце за 5 хвилин. Вони зняли хлопця і доставили на берег.