Всі батьки дуже ретельно обирають освітню установу для своєї дитини, але не у всіх є можливість відправляти дитину в приватні заклади, тому доводиться зупинятись на школах за місцем реєстрації. Часто такий вибір виявляється плачевним. Своєю історією жахів про одну з шкіл Верхньодніпровська поділилася мама Ганна в спільноті "Батьки SOS".

"... За майже два роки навчання в рамках школи були такі випадки: хлопчики грали на перерві, через необережне падіння у одного з них був струс мозку. Ще випадок на групі продовженого дня: один хлопець з неблагонадійноїї сім'ї звалив на асфальт свого однокласника і бив ногами, незрозуміло, де була вчителька, були зняті побої, мати кривдника притягнули до адміністративної відповідальності, вчительку пошкодували, і не стали на неї писати скарги. Далі ще випадок, дитині стало погано, вчителька з дітьми гуляли у дворі, дитину (7 років) відправила до медсестри, але дитина в медпункт не дійшла, стало зовсім погано, дитина лягла в школі на підвіконні, де його в жахливому стані знайшла мама, після цього 10 днів дитина перебував у лікарні під крапельницями. А ще на групі продовженого дня дитина впала з турніка і зламала руку і це тільки деякі серйозні НП, які зходили з рук вчителю..." - повідомляє Анна.

Дівчина стверджує, що вчитель не тільки не стежить за дітьми і не займається їх вихованням, але її ще й не турбує навчання школярів. Діти погано пишуть і читають. Коли батьки не витримали і звернулися за допомогою до дирекції, то там у всьому звинуватили їх самих.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"...Це батьки погано виховують своїх дітей, так як не навчили їх правилами поведінки на перервах і в групі подовженого дня..." - нарікає мама.

В коментарях відгукнулися небайдужі українці:

"А це загальна проблема - соціальне сирітство (є школи-виключення, але). Якщо були порушені права конкретно Вашої дитини - не чекайте, пред'являйте обґрунтовані претензії.", "Батьки відіграють першорядну роль, в тому числі і у виборі школи. Якщо вибору немає - боріться. Є "купа" служб - від поліції до "опіки" і суду.", "Один педагог у полі не воїн, йому потрібне розуміння і підтримка батьків. Не може бути у всьому винен тільки педагог.", "Давно пора зібрати підписи під заявою на зміну керівника", "Самі "взростили" вчителя, а тепер що робити".

Багато коментуючих зійшлися на думці, що школа повинна давати знання, а не виховувати, а прищепленням манер дітям повинні займатися їхні батьки.

Нагадаємо, що нелюди по-звірячому побили дитину на порозі школи, над фото плаче вся Україна.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що батьки влаштували самосуд над школярем.

Також, портал Знай.ua писав про десятирічного школяра, який наклав на себе руки через жорстокі цькування.