Українська телеведуча Ольга Фреймут не раз вражала шанувальників чітким баченням ситуації. Багато дівчат наслідують їй, а чоловіки прислухаються до порад. У запаморочливій низці заходів в житті медійної особистості Ольга знаходить час і для того, щоб поділитися секретами виховання своїх дітей, адже вони - найважливіше в житті.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook телеведуча розмістила допис, в якому розповідає, що бути хорошою мамою не так вже й складно. Важливо починати виховання дитини з самого дитинства і найкращий спосіб для цього - особистий приклад.

Усе починається з дитинства і сім`ї. Якщо ви, перш ніж зайти до «дитячої» кімнати своєї дитини, постукаєте, то й ваша...

Geplaatst door Ольга Михайлівна Локотко op Zondag 24 maart 2019

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Все починається з дитинства і сім'ї. Якщо ви, перш ніж зайти в «дитячу» кімнату своєї дитини, постукаете, то і ваша дитина не зайде в вашу кімнату без дозволу. Кращий спосіб виховання - це любов і власний приклад" - вчить Фреймут.

До запису Ольга додала фото з Лондона 8-річної давності зі старшою дочкою, - Златою.

В коментарях українці почали відповідати Ользі на такий посил:
"Так і є", "Які красуні", "Права на 100%".

Варто відзначити, що прихильники не раз дорікали Фреймут у надмірній свободі, яку вона дозволяє доньці. Злата є активним користувачем соціальних мереж і часто ділиться фотографіями з життя, на яких користувачі відзначають, що дівчина зовсім не виглядає на свій вік.

Нагадаємо, що Фреймут відверто розповіла фанатам про облисіння.

Також, Знай. ua повідомляв, що телеведуча згадала школу життя, яку вона пройшла з Притулою і Педаном

Раніше, портал Знай. ua писав, що Ольга набралася сміливості піти до Вакарчука на чай: в піжамі, з нечищеними зубами і босоніж.