Українська телеведуча Ольга Фреймут стала дуже часто балувати своїх підписників свіжими фотографіями в соціальних мережах. Окрім моменту з життя в кадрі Ольга не забуває і трохи написати "про себе", або свої роздуми, або ж - про минуле. На цей раз телеведуча відправилася з дітьми на свою батьківщину - у Львів, чим і поспішила поділитися з шанувальниками.

Прокинутися у Львові - прокинутися в дитинстві . Увесь ранок роздивлялися крізь вікно Bankhotel Lviv @bankhotellviv...

Geplaatst door Ольга Михайлівна Локотко op Vrijdag 22 maart 2019

"Прокинутися у Львові - прокинутися в дитинстві. Весь ранок розглядали через вікно Bankhotel Lviv людей на вулиці .На широких підвіконнях номеру місця вистачило на мене, Валерія і Євдокію. Аж п'ять вікон в одній кімнаті ..." ділиться Ольга.

Також, телеведуча пише, що вона почала розповідати дітям про все, що відбувається на вулиці, адже в юності вона тут вчилася і пам'ятає все, ніби це було вчора.
"...Ось через дорогу вікна моєї університетської аудиторії ... Бачите гарну будівлю з барельєфами? Це мій університет! .. А от пан переходить дорогу - без волосся, Валерій, так. Тому що не носив у дитинстві шапку ... Євдокія! А от машина з морозивом; і бабунечка з порожнім пакетиком - біжить на Краківський ринок купити картоплю і зілля. Валерій, а бачиш дівчину в нових черевичках? - їй йти незручно, напевно у неї День народження..." - пояснює Фреймут своїм дітям. Пост український ревізор закінчила фразою про те, що тепер вона знайомить милий Львів зі своїми дітьми.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Шанувальники в коментарях тут же відгукнулися на таку промову Ольги:

"Щасливого перебування в прекрасному місті і теплих спогадів! Нехай сьогодення не розчаровує...", "Ви мені вчора з сином махали у віконце вагона)))". "Львів, це спогади назавжди, а ще коли живеш у ньому більше 20 років. Приємних вражень. Місто моє чарівне. Ароматної кави та смачного штруделя і сирника", "Чудова дама в чудовому місці"

Нагадаємо, що чоловік Ольги Фреймут здивував всю країну, розповівши різницю між телеведучою на екрані і вдома.

Раніше, портал Знай. ua повідомляв, що телеведуча набралася сміливості піти на чай до Вакарчука: в піжамі, з нечищеними зубами і босоніж.