Ольга Фреймут розповіла, що на світанку своєї кар'єри, у часи "Підйому" її дуже легко було вивести з рівноваги. Часто люди, які коментували випуски ранкових ефірів, доводили дівчину до сліз. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Ревізор» допоміг мені виробити імунітет проти хамства. Коли герої наших сюжетів говорили гидоти, я включала навмисну...

Geplaatst door Ольга Михайлівна Локотко op Dinsdag 19 maart 2019

"...У часи «Підйому» мене було легко вивести з рівноваги. Глядачі писали, наприклад: «Давайте скинемося Фреймут на туфлі». Пам'ятаю, я плакала, не хотіла виходити в ефір. Тому що заробляла копійки, жила в спальному районі, їздила на роботу на метро, сама виховувала доньку, і у мене справді не було фінансової можливості купувати собі багато нарядів. І так - програму весь час вела в своїх єдиних туфлях бежевого кольору, куплених майже не на ринку..." - ділиться телеведуча.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Вона, однак, зазначає, що шоу "Ревізор" стало для неї джерелом сили, хитрості і неймовірною школою життя:
"Ревізор допоміг мені виробити імунітет проти хамства. Коли герої наших сюжетів говорили гидоти, я включала умисну ввічливість, тим самим підкреслюючи поганий характер співрозмовника..."

В коментарях шанувальники артистки пишуть: "Коли проходиш такий складний шлях і досягаєш успіху, то ще більше його цінуєш. Чи не так? Думаєш, і навіть не віриться, як ти зміг це витримати .. ваша історія надихає, Ольга", " Більшість успішних людей проходять через етап «позбавлення»... І Ви молодець, що витримали і в цьому етапі не залишилися", "Головне, що не зупинилися.", "Ви молодець!"

Нагадаємо, що Фреймут набралася сміливості піти до Вакарчука на чай: в піжамі, з нечищеними зубами і босоніж.

Раніше, Знай. ua повідомляв, що телеведуча перевтілилася в вовчицю: "можу дати по морді"

Також, портал Знай. ua писав, що Ольга поділилася секретами, які допоможуть у пошуку справжнього принца.