У середу, 17 квітня, стало відомо про моторошний інцидент - Володимира Зеленського побила і пограбувала невідома банда в масках.

Про це повідомляє Рoliteka з посиланням на російські ЗМІ.

Згідно з повідомленням, зловмисники увірвалися в будинок повного тезки кандидата в президенти України в Ростовській області.

“Два злочинці в масках проникли в будинок жителя Мартинівського району Володимира Зеленського, зв’язали його, побили і викрали у нього 200 тисяч рублів”, – сказало джерело.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поліція Росії
Поліція Росії

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею "Розбій".

“Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення і затримання осіб, причетних до даного злочину”, – розповіли в поліції.

Поліція Росії
Поліція Росії

Нагадаємо, у штабі шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського відкрили завісу таємниці над тим, як будуть проходити дебати на НСК Олімпійський 19 квітня.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям розповіли про організацію дебатів між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, які мають відбутися напередодні другого туру виборів 19 квітня.

Також Знай.ua писав про те, що журналісти завітали до Кривого Рогу, аби поспілкуватися із знайомим та друзями кандидата у президенти Володимира Зеленського та дізнатися більше про його життя до Кварталу та "слуги народу".