У Дніпрі сталося жорстке пограбування відділення "Нової пошти". Відомо, що незадоволений клієнт пустив у хід холодну зброю, коли збагнув, що "хитрість" з підробленими документами не спрацювала.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ, які посилаються на інформацію правоохоронних органів.

За даними журналістів, повідомлення про пограбування відділення № 53, розташованого на вулиці Титова, надійшло у чергову частину приблизно о 21:25. За словами співробітників "Нової пошти", у відділення прийшов хлопець і пред'явив товарні накладні з явними ознаками підробки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Одержавши закономірну відмову у видачі товарів, він вихопив ніж і завдав ним удар в обличчя хлопцеві-співробітнику, після чого, схопивши 2 ноутбуки і денну виручку, втік з місця злочину. На щастя, постраждалий співробітник відбувся лише подряпиною і від госпіталізації відмовився. У бійці зі зловмисником постраждала також і дівчина-оператор ‒ у неї декілька забоїв.

В даний час правоохоронці з'ясовують всі обставини інциденту і вивчають записи з камер відеоспостереження. Приймаються заходи щодо встановлення місцезнаходження підозрюваного.

Варто нагадати, що у Вінниці зафіксували небезпечні напади на жінок. Кілька вінничанок вже звернулися в поліцію. Виявляється, на вулиці чоловік переслідує жінок і колить їх невідомим предметом. Вінниця налякана такими нападами. З такими заявами в поліцію за останні дні звернулися 4 потерпілих. Правоохоронці почали розслідування. Наприклад, на Людмилу напали просто у дворі, коли вона гуляла з дитиною.

Нагадаємо, у КМДА прорвалися титушки: "посильні" від будівельної мафії продовжують переслідувати депутата.

Як повідомляв Знай.uа мегаполіси впадуть за лічені дні: вчений назвав точну дату апокаліпсису в 2019.

Також Знай.uа писав, у нападі на українського посла в Лондоні спливли моторошні деталі.