В одному із залів київського Будинку вчителя під час уроку бальних танців обвалилася стеля.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що у залі займались 8-річні діти, проте обвал стався коли у приміщенні на занятті знаходилися десятки дітей школи танців "Кияночка".

Відзначається, що у наслідок обвалу діти не постраждали, у момент обвалу конструкцій вони перебували в іншому кінці залу. Відразу ж після події викладач терміново вивела дітей з приміщення, проте, в Будинку вчителя не припинили проводити заняття.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Як відомо, лише у кінці минулого року на реставрацію цього ж будинку було закладено близько 6 мільйонів, проте реставрацію до сих пір не почали.

Варто нагадати, що відновлення собору Паризької Богоматері після пожежі обійдеться Франції приблизно у мільярд євро. За словами Вільмотта, в уряді підрахували суму виходячи з певних розцінок на відновлення зводу, реконструкцію шпиля і ремонт внутрішнього оформлення. В ефірі радіостанції France Inter архітектор назвав суму у мільярд євро.

Крім того, Вільмотт заявив, що обіцяні суми пожертвувань з боку світового співтовариства можуть повністю покрити вартість реконструкції.

Нагадаємо, дизайнер легендарної серії ігор Assassin’s Creed Каролін Мьюсс заявила, що може допомогти відновити собор Паризької Богоматері після масштабної пожежі. За її словами, для створення "Assassin's Creed Unity" її команда два роки вивчала і відтворювала віртуальну модель Нотр-Дама.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві сталося прикре нещастя. Відомо, що в Шевченківському районі української столиці обвалився пішохідний міст. Споруда знаходиться на території Інституту педіатрії за адресою вулиця Платона Майбороди, 8. Проте в даний момент, там залишилися тільки частини колись стабільного і надійного мосту. Очікується, що може статися ще один обвал.

Також "Знай.ua" писав, що на Тернопільщині у місті Чортків під час робіт земля обвалилася і люди побачили дещо несподіване. Комунальники під землею знайшли спальню з двома ліжками. Працівники виявили знахідку, коли міняли водопровідну трубу, за кілька метрів від житлового будинка у центрі Чорткова.