У суботу, 11 травня вранці в Одеській області сталося страшне ПП. Жінка потрапила під поїзд Інтерсіті, передає Politeka.

Трагедія сталася в Кодимському районі. 71-річна пенсіонерка вирішила скоротити шлях і перейти через колії, проте потрапила під колеса поїзда Інтерсіті "Одеса-Київ".

В результаті зіткнення жінку врятувати не вдалося, постраждала загинула на місці від отриманих травм.

Раніше повідомлялося, що в Чернівцях 85-річна жінка під час висадки з маршрутного автобуса впала і отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Про це зазначає прес-служба ГУ НП у Чернівецькій області.

зокрема, правоохоронці розповіли, що в поліцію надійшов виклик про термінову госпіталізацію 85-річної жінки, яка під час висадки з громадського транспорту впала і отримала тілесні травми, за попередньою інформацією вона зазнала перелому кінцівки.

Раніше, у вівторок, 30 квітня, у Київському метрополітені на станції метро "Золоті ворота" з платформи прямо на рейки упал пасажир.

"На станції метро "Золоті Ворота" чоловік впав з платформи. На щастя, його встигли дістати інші небайдужі пасажири", - йдеться в повідомленні.

На станції метро «Золоті Ворота» чоловік впав з платформи. На щастя, його встигли дістати інші небайдужі пасажири.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 29 april 2019

На кадрах видно, як чоловік лежить на рейках метро після того як упав з платформи. Трохи пізніше двоє чоловіків спустилися до який лежав на рейках чоловіка і підняли його на платформу.

Нагадаємо, у М'янмі пасажирський літак розірвало на три частини.

Як повідомляв Знай. ua, пілот літака на 40 хвилин втратив свідомість.

Знай. ua писав, що після поїздки в маршрутці пенсіонерка загриміла в лікарню з переломом.